Yacht Expert
Yacht Expert
 
RO   EN
 
 
 
Ce ati alege:
Cumpararea unei barci de 100.000 euro si navigarea in apele romanesti
Petrecerea vacantelor in sistem chartering
 
Facebook
 
       

 

Locul II la BMW Black Sea International Regatta

Inapoi
 

 
Echipa școlii de navigație SetSail a participat și anul acesta la BMW Black Sea International Regatta și a câstigat locul II la categoria IRC Cruising2. Aceasta nu este singura performanță obținută de echipă, care a câstigat și locul I la prima regată a anului, Grand Mall Cup, la Varna, organizată în cadrul BMW Black Sea International Regatta.

Echipa formată din Sorin Drugan – skipper și instructor de navigație la școala de yachting SetSail, George Vasilache și Stefan Petrescu, absolvenți ai școlii Set Sail au participat la competiție cu o barcă Beneteau First 21,7 – cel mai mic și mai ager yacht din competiție.

BMW Black Sea International Regatta este singura competiție de yachting offshore care angrenează două țări riverane Mării Negre – România și Bulgaria. Aceasta a început pe 24 mai la Varna și s-a încheiat trei zile mai târziu la Mangalia.

Este a cincea ediție a evenimentului, organizat de Yacht Club România și LZ Yachting Bulgaria, cu suportul primăriilor din Varna și Mangalia. Competiția constituie o etapă din Campionatul BMW de Yachting Offshore al României (BMW Offshore Yachting Championship – România).

Comitetul internațional de cursă cuprinde membri din România, Bulgaria și Grecia. Ofițerul principal de cursă a fost domnul Yannis Kleidonas, CEO al Offshore Yachting Club of Rhodes.

De la prima ediție a regatei, desfășurată în 2008, echipaje din România, Bulgaria, Ucraina, Marea Britanie, Italia și Turcia s-au aliniat la start pentru a-și trece în palmares cucerirea Mării Negre.

Send by Y! Trimite prin Yahoo! Messenger
Send by Email Trimite prin email

RSS 2.0 Feed   Add to Google   Add to My Yahoo!
 
HOMEREVISTAGALERIE FOTO
Copyright © 2017 AutoExpert Consult
Revista AutoExpert - Partenerul tau auto