Yacht Expert
Yacht Expert
 
RO   EN
 
 
 
Ce ati alege:
Cumpararea unei barci de 100.000 euro si navigarea in apele romanesti
Petrecerea vacantelor in sistem chartering
 
Facebook
 
       

 

10 ani de VINVEST

Inapoi
 

 
Au început pregătirile pentru a sărbători 10 ani de VINVEST! Ediţia aniversară a Salonului Internaţional de Vinuri VINVEST va fi una specială, de aceea motoarele au fost turate la maxim de pe acum. Data Salonului a fost deja stabilită: 19-21 aprilie 2013, şi, aşa cum cere deja tradiţia, se va adresa atât profesioniştilor din domeniu, cât şi publicului larg, iubitor de vin.

VINVEST este cea mai cuprinzătoare manifestare din România dedicată industriei vitivinicole, unde reprezentanții de marcă ai acestui segment își promovează produsele atât în fața cunoscătorilor și amatorilor de vin, cât și a celor care vor să descopere soiuri românești și internaționale, să afle cum se degustă corect un vin, care îi sunt calitățile sau cum se asociază vinul cu mâncărurile preferate.

Din programul salonului nu vor lipsi lansările de vinuri, de publicaţii de specialitate, precum și tombole, concursuri și multe alte surprize.

Experţi degustători, membrii ai Asociaţiei Degustătorilor Autorizaţi din România (ADAR) şi somelieri vor fi prezenţi în Salon pentru a prezenta publicului arta degustării vinului şi totodată asocierea cu meniurile.

Un alt eveniment important este și Concursul Național de Vinuri și Băuturi Alcoolice VINVEST, organizat în perioada 16-18 aprilie 2013. Fiind una din puținele competiții care a reușit să-și păstreze continuitatea și să respecte reglementarile impuse de Organizația Internațională a Viei și Vinului (OIV), Concursul VINVEST ramâne un reper în promovarea vinului și băuturilor alcoolice de calitate.            

Send by Y! Trimite prin Yahoo! Messenger
Send by Email Trimite prin email

RSS 2.0 Feed   Add to Google   Add to My Yahoo!
 
HOMEREVISTAGALERIE FOTO
Copyright © 2017 AutoExpert Consult
Revista AutoExpert - Partenerul tau auto