Yacht Expert
Yacht Expert
 
RO   EN
 
 
 
Ce ati alege:
Cumpararea unei barci de 100.000 euro si navigarea in apele romanesti
Petrecerea vacantelor in sistem chartering
 
Facebook
 
       

 

Bucuria navigaţiei cu BMW

Inapoi
 

 
BMW continuă în acest an un proiect special, pentru oameni speciali – Sail Racing Academy, în care pasiunea pentru navigaţie se contopeşte cu pasiunea pentru maşinile bavareze. Succesul primei ediţii a BMW Sail Racing Academy a confirmat faptul că eleganţa, tehnologia înaltă, sportivitatea, sau dorinţa de competiţie sunt elemente care se regăsesc atât pe apă, cât şi pe uscat. Ca urmare, cele câteva zile pe mare, în condiţii de competiţie, reprezintă o evadare specifică spiritului BMW.

Portoroz va fi, cu siguranţă, o gazdă perfectă şi în acest an, oferind un peisaj superb, la contopirea munţilor cu marea, în cei numai câţiva kilometri ai litoralului sloven. Este uşor de ajuns, atât cu avionul, până la Trieste sau Ljubliana, cât şi cu maşina, un drum de la Bucureşti, pe traseul Porţile de Fier – Belgrad – Ljubliana având aproximativ 1300 de kilometri, care pot fi parcurşi chiar şi într-o zi. În cele trei zile exclusive participanţii vor învăţa tehnici de navigaţie, atât generale, cât şi de competiţie şi vor avea ocazia să le experimenteze, la bordul unor ambarcaţiuni identice, care să asigure şanse egale tuturor.

Totul se va desfăşura sub îndrumarea unei echipe de profesionişti în yachting, în limba engleză şi cu sprijinul unui interpret dedicat. Fiecare zi va include lecţii de teorie şi practică pe mare, începând cu evaluarea cunoştinţelor şi aptitudinilor fiecărui participant, până la cursa reală din ultima zi (similară oricărei regate profesioniste, cu arbitri, traseu marcat şi strategie de competiţie). Firesc, după fiecare ziobositoare, nu vor lipsi momentele schimbului de experinţe, în cadrul cinelor relaxate.

Pentru România sunt disponibile perioadele 3-19 iunie sau 10-29 septembrie 2013. În timpul evenimentului, vă veţi bucura de trei nopţi de cazare la un hotel de 5 stele cu pensiune completă şi veţi avea la dispoziţie navete BMW între aeroport, hotel şi marina Portoroz. Pentru ca experienţa dumneavoastră să fie unică, numărul de participanţi este limitat. Rezervarea locului poate fi făcută prin accesarea: www.bmw.ro/sailracing Taxa de participare: 1.100 € (TVA inclus).

 "Atât în calitate de cursant în 2012, cât şi ca participant la alte regate, pot să vă confirm că BMW Sail Racing Academy este ceva special. Este o ocazie aparte de a experimenta valorile BMW într-un alt fel, de a participa activ într-o competiţie incitantă şi, nu în ultimul rând, de a face cunoştinţă cu pasionaţi ai mărcii din alte ţări." Florin Micu, Publisher YachtExpert.  

Send by Y! Trimite prin Yahoo! Messenger
Send by Email Trimite prin email

RSS 2.0 Feed   Add to Google   Add to My Yahoo!
 
HOMEREVISTAGALERIE FOTO
Copyright © 2017 AutoExpert Consult
Revista AutoExpert - Partenerul tau auto