Yacht Expert
Yacht Expert
 
RO   EN
 
 
 
Ce ati alege:
Cumpararea unei barci de 100.000 euro si navigarea in apele romanesti
Petrecerea vacantelor in sistem chartering
 
Facebook
 
       

 

Pretext pentru navigator

Inapoi
 

 
LifeHarbour Limanu reprezintă pentru pasionații de yachting, un motiv de a deține o ambarcațiune la malul românesc al Mării Negre, motiv pe care în urmă cu câțiva ani trebuia să-l cauți cu atenție.

LifeHarbour Limanu este cea mai mare marină privată din România, singura care oferă servicii integrate: vânzare şi închiriere de ambarcaţiuni ale celor mai mari producători mondiali, servicii portuare şi de cheiaj, servicii hoteliere şi restaurant, cursuri de navigaţie în cadrul Romanian Yachting School – unica școală de yachting din România cu apartenență la o instituție de învățământ cu vastă experiență în domeniul naval, „Colegiul Nautic Român''.

Totodată, LifeHarbour este baza de plecare şi desfăşurare a unora dintre cele mai cunoscute regate desfăşurate la malul Marii Negre. LifeHarbour Limanu este amplasată în estuarul Mangalia și are o suprafață de 30.000 mp și 670 m deschidere la malul apei. Marina are un potențial de cheiaj pentru 260 de ambarcaţiuni.

Adâncimea apei este de la 3 la 10 metri, oferind o siguranţă sporită pentru efectuarea manevrelor de acostare. Conceptul LifeHarbour este nou şi unic în România, prin complexitatea serviciilor pe care le oferă şi prin potenţialul de dezvoltare al zonei. Întreaga zonă este securizată, accesul în marină fiind posibil doar pe baza cardului de membru sau prin rezervare telefonică ori prin contact radio.

LifeHarbour oferă o gamă largă de servicii portuare, ridicându-se astfel la standardele marinelor din țările cu o cultură nautică dezvoltată. Amplasarea marinei între coline oferă o bună protecție împotriva valurilor și a vânturilor. Astfel marina are sisteme Marinetek de alimentare cu apă și energie electrică a ambarcațiunilor. Legăturile de acostare și integritatea ambarcațiunilor sunt verificate la fiecare 6 ore zilnic pentru fiecare ambarcațiune în parte. Pentru cei doritori există pachete special de pregătire pentru voiaj a ambarcațiunilor: spălare, curățenie, alimentare cu apă și combustibil a rezervoarelor. Ambarcațiunile pot fi ținute în cheiaj pe toată durata iernii mulțumită sistemelor anti-îngheț. Suplimentar pot fi apelate servicii de antifouling, vopsitorie și reparații prin partenerul Boats&Yachts Service.

Navigatorii care doresc să servească masa la bordul ambarcațiunilor pot apela la serviciile de tip room service ale restaurantului și clubului alăturat. Aceștia pot beneficia și de internet wireless în marină, de informații meteo în timp real, hărți de navigație și pot închiria echipamente radio și GPS.

Integrarea serviciilor hoteliere, clubului în apropierea marinei fac din această locație una propice pentru realizarea de evenimente exclusiviste, dar și pentru petrecerea plăcută a timpului pentru proprietarii de ambarcațiuni. Toate camerele au vedere către port, cu terase sau balcoane proprii.

Hotelul are o capacitate de 40 de locuri, camera duble cu pat matrimonial sau cu două paturi.

Planurile de extindere constau în mărirea capacității de acostare până la 100 de ambarcațiuni și construirea unei terase plutitoare.

Necesitatea unei astfel de baze care să ofere un pachet complet de servicii pentru proprietarii de yachturi este un bun punct de plecare pentru formarea unei piețe nautice în România, lipsa infrastructurii ținând până acum la un nivel redus acest domeniu mai mult decât climatul economic auster sau taxele.

Motive pentru a ține barca la LifeHarbour
• paza 24/24 pentru autoturisme și ambarcațiuni
• verificarea legăturilor de către personalul marinei
• grup sanitar cu duș pentru posesorii de ambarcațiuni care doresc să înnopteze pe 
  ambarcațiune
• restaurant și hotel în cadrul marinei
• alimentarea cu apa și curent a ambarcațiunilor
• servicii tip room service pentru cei care doresc să servească masa pe ambarcațiune
• internet wireless în cadrul marinei
• pachete speciale de pregătire a ambarcațiunilor pentru voiaj: spălare, curățenie,
  încărcare cu apa și combustibil a rezervoarelor
• sisteme anti îngheț pentru cei care doresc să țină barca pe timpul iernii.
Send by Y! Trimite prin Yahoo! Messenger
Send by Email Trimite prin email

RSS 2.0 Feed   Add to Google   Add to My Yahoo!
 
HOMEREVISTAGALERIE FOTO
Copyright © 2017 AutoExpert Consult
Revista AutoExpert - Partenerul tau auto