Yacht Expert
Yacht Expert
RO EN
 
Ce ati alege:
Cumpararea unei barci de 100.000 euro si navigarea in apele romanesti
Petrecerea vacantelor in sistem chartering
Facebook
  


Regata Poseidon 2013

Inapoi
 

 
In perioada 7-9 iunie 2013 se desfasoara Regata Poseidon, eveniment competitional realizat de Black Sea Sailing Assocciation in colaborare cu Nautic Life, FAPT Sailing Club si Marina Eforie.

Competitia face parte din Calendarul Competitional pe anul 2013 stabilit de catre Federatia Romana de Yachting, alaturandu-se altor evenimente de gen desfasurate in Marea Neagra si incluse in TROFEUL BLACK SEA SAILING 2013 compus din 3 etape:

-  Regata "Poseidon" (07 09 iunie 2013),
-  Regata "Beneteau Nautic Life" (19 21 iulie 2013) si
- Regata "Callatis" (30 august 01 septembrie 2013),

care impreuna cu alte 2 etape, Regata "Regele Mihai" (21 23 iunie 2013) si Regata "Ziua Marinei" (15 18 august 2013) formeaza Campionatul McCann Erickson.

La start sunt asteptate un numar de peste 20 de ambarcatiuni cu vele, impartite in doua clase (A si B), fiecare putand ajunge la un numar de 10 persoane/echipaj.

Startul Regatei Poseidon se va da in data de 8 iunie din Marina Mangalia cu sosire in aceasi zi in Marina Eforie, competitorii fiind insotiti pe tot parcursul de amarcatiunile organizatorilor si de presa.

Seara de sambata, 8 iunie, va fi un prilej de socializare a concurentilor dar si de relaxare si distractie la Party Regatta. Evenimentul se desfasoara in aer liber in incinta Marina Eforie, pe iarba verde. Bufet suedez, cocktail-uri, lumini, culoare, muzica, antren, momente artistice si parada de moda Hugo Boss! Totul culminand cu un superb foc de artificii!

Duminica 9 iunie se vor desfasura probele inshore in zona Marinei Eforie astfel incat concurentii isi vor completa punctajul necesar in departajarea finala. Se estimeaza ca probele sa se incheie in jurul orei 16.00 astfel incat juriul mixt (format si din  reprezentanti de specialitate de peste hotare) sa poata realiza clasamentul final.

Festivitatea de premiere este programata dupa amiaza, castigatorii fiind anuntati si premiati in prezenta publicului aflat in Marina Eforie.

Send by Y! Trimite prin Yahoo! Messenger
Send by Email Trimite prin email

RSS 2.0 Feed   Add to Google   Add to My Yahoo!
HOME REVISTA GALERIE FOTO
Copyright 2017 AutoExpert Consult
Revista AutoExpert - Partenerul tau auto