Despre noi

AutoExpert Media

Picture1AutoExpert este astazi nucleul celui mai important Motoring Media Grup din Romania, cu adresabilitate catre un larg spectru de cititori – de la pasionatii care judeca automobilul emotional (revista AutoExpert si www.autoexpert.ro) la rationalii care gestioneaza masinile de companie (revista FloteAuto si www.floteauto.ro), de la iubitorii de adrenalina (revista MotorXpert si www.motorxpert.ro) la pasionatii de libertate pe ape (revista YachtExpert si www.yachtexpert.ro), sau de la femei (www.missauto.ro) la copii (colectia AutoExpert Junior). Se adauga un larg numar de editii si proiecte speciale, de ghiduri informative si educative, totul intr-un efort constant pentru a fi utili cititorilor nostri si pentru a contribui la dezvoltarea corecta a pietelor specifice.

Prin parteneriatul cu grupul italian Editoriale Domus, avem acces la informatii globale, la experienta unei retele de parteneri din 18 tari importante, de pe aproape toate continentele si la proiecte interesante. De asemenea, suntem si furnizori de articole interesante, avand ca subiect specificul romanesc. Deocamdata, avem 4 binoame bine definite – AutoExpert – Quattoruote, FloteAuto – Tutto Trasporti, MotorXpert – Dueruote, AutoExpert Junior – Quattroruote Junior si ne dorim sa extindem colaborarea.

Florin Micu Publisher AutoExpert Media – florin.micu@autoexpert.ro

Florin Micu
Activează în presa auto din 1994, a dezvoltat numeroase proiecte editoriale, a educat oameni și a construit echipe, a fost ales “Jurnalistul Auto al Anului”, este fost președinte și actual membru în bordul Asociației Presei Auto din România și membru în juriul care alege “Mașina Anului în România”. Trecerea in noul mileniu coincide cu demararea proiectului AutoExpert, care s-a dorit din start o revista auto “Made in Romania” si pentru romani. Firesc, de aici s-au dezvoltat constant proiecte noi

 

Razvan Magureanu Manager editorial AutoExpert Media si Redactor sef AutoExpert razvan.magureanu@autoexpert.ro

VerdictA lucrat, timp de aproape 20 de ani, ca redactor-șef al unor titluri internaționale celebre. Sub conducerea sa editorială, edițiile locale ale Auto Motor und Sport și Auto Bild au devenit lideri de piață în România. A testat peste 1.500 de automobile diferite și a condus peste 1,5 milioane de kilometri în diferite teste. Din toamna lui 2014 este redactor-șef la AutoExpert, cea mai veche revistă auto locală. Răzvan Măgureanu a contribuit la dezvoltarea și crearea a numeroase proiecte si editii speciale si a celorlalte publicatii / site ale grupului.

 

 

Tudor Serban – Redactor sef FloteAuto si colaborator la celelalte publicatii – tudor.serban@autoexpert.ro

Tudor SerbanCu peste 20 de ani de experiență în presa auto, Tudor Șerban este cel care a pus umărul la crearea revistei AutoExpert în anul 2000 și unul dintre cei mai experimentați ziariști de presă auto de la noi din țară. A fost redactor-șef la revista Quattroruote în România, a absolvit cursuri de pilotaj sportiv la Academia Titi Aur și de off-road la Land Rover Off-Road Academy. Trei ani a activat în domeniul pieței de vehicule comerciale ca director de marketing, compania pentru care a lucrat ajungând lider de piață în acea perioadă. Este membru în juriul care acordă titlul de „Mașina Anului în România”.

 

Ada Stefan Editor financiar la FloteAuto, AutoExpertada.stefan@autoexpert.ro

Ada Ştefan are o vastă experienţă, de 25 de ani, în presa economică. După ucenia de un an la Tineretul liber, cariera şi-a consolidat-o la Romania libera, Financiarul şi Income Magazin, unde a fost pe rând reporter, redactor şi şef de secţie. Îi place să spună că 80% din ceea ce ştie a învăţat în primii trei ani de jurnalism. Încă nu a terminat cu restul de 20%, iar revista Flote Auto este exact locul unde îi place să scrie şi să continue să se specializeze în presa de business.

Valentin Nicolitov Senior editor AutoExpert – valentin.nicolitov@autoexpert.ro

20170501_112659-3-300x300În perioada 1996 -2000 a activat la revista AutoMondial, iar din anul 2000 şi până în prezent activează la revista AutoExpert fiind unul dintre membrii fondatori ai acestei reviste alături de Florin Micu. Este preocupat mai ales de problemele de exploatare şi întreţinere a automobilelor punând accent ]n articolele sale pe aspectele utile ale folosirii acestora. În paralel, activează ca membru în Societatea Scriitorilor Români, Societatea Scriitorilor Militari şi în alte societăţi literare precum şi ca preşedinte al Societăţii Române de Haiku.

 

Bogdan Grigorescu Redactor AutoExpert – bogdan.grigorescu@autoexpert.ro

_MG_5379Bogdan face presă auto de prin 2002, timp în care a testat sute de autoturisme. A trecut și prin baze de date (tot cu mașini, evident). Pentru el, fiecare mașină este o bucurie, fiecare test este o provocare, fiecare articol este un echilibru între cifre și senzații. Vorbește continuu și este veșnic nemulțumit că articolele au prea puține pagini. Dacă n-ar exista mașini, s-ar axa pe a doua lui dragoste: bicicletele.

 

 

 

Cristi Stefan – Redactor AutoExpert – cristi.stefan@autoexpert.ro

943112_595341957150218_1606692072_n

Numar 33 de primaveri. Pasiunea pentru zeul automobil are, insa, state mult mai vechi. Totul a inceput in anii 90, odata cu primul Mercedes 300 SL primit in dar de ziua mea. Era un model la scara, bineinteles, si nu icoana cu aripi de pescarus in marime naturala. Iubesc masinile,testez, zi de zi, noi si noi creatii ale fabricilor de vise auto din lumea intreaga, de la sportive pur-sange, la limuzine impozante, de la icoane ale istoriei, la modelele care ne pun in miscare, zi de zi, trairile, visele, emotiile.Indrazneste sa visezi, indrazneste sa iti urmezi inima. Indrazneste sa iubesti masinile.

 

Elena Luchian Redactor AutoExpert si www.missauto.ro – elena.luchian@autoexpert.ro

Elena LuchianPe la 5 ani, recunoștea, după emblemă, cam toate mașinile care îi treceau prin fața ochilor. Visa să conducă într-o zi o limuzină Mercedes, angulară, robustă, care consuma mai mult ca un G-Class în versiune AMG. Cariera ei a început în anul I la Jurnalism, în redacția de sport de la Prima TV. Patru ani mai târziu, schimba televiziunea și funcția. A devenit editor general la Sport Antena 1. După despărțirea de TV, în 2014, a făcut întoarcerea de 360 de grade: din presa sportivă în cea auto. Un alt vis împlinit, unul cu motoare turate și linii suave de mașini, departe de limuzina dreptunghiulară la care visa înainte de 1989.

 

Doinita Stanciu  Project Manager – doinita.stanciu@autoexpert.ro

received_10210385094918632Este mezina echipei. Adoră bancurile cu blonde, ea fiind una dintre ele, și rade cu poftă ori de câte ori aude unul. A absolvit Facultatea de Jurnalism și un masterat în publicitate și comunicare mediatică. Este curioasă și veselă, găsind în orice lucru partea pozitivă, adunând în jurul ei o mulțime de prieteni. Ce face pentru AutoExpert? Scrie articole, interviuri, dezvoltă noi colaborări, menține relația cu partenerii media și multe altele. Este omul care vrea să le facă pe toate într-o singură zi. Răbdarea nu o caracterizează. În schimb, entuziasmul ei este molipsitor, reușind de fiecare dată să mobilizeze echipa în direcții pozitive.

 

Adrian Cobzasu – Fotograf                                                                             Bogdan Paraschiv – Fotograf

Adrian Cobzasu - AutoExpertAdrian Cobzasu iubeste viata si oamenii si are o slabiciune pentru masini si motociclete. Activeaza in redactia AutoExpert din 2007.

Bogdan Paraschiv activeaza în domeniul fotografiei auto ca profesionist din 2003, când a fost cooptat în cadrul agentiei Freelancer. Înainte a lucrat ca fotograf de presa la cotidiane si publicatii periodice. Sansa de a lucra în sfera motorsportului si la revistele de profil a fost si este una extraordinara pentru el, deoarece fotografia de action si, mai ales, cea de auto este genul lui preferat.
Portofoliu: colaborari editoriale si comerciale cu Dacia-Renault, Ford Romania, BMW Romania, BCR Leasing, OMV, Red Bull, Orange, Vodafone, FRAS