PUBLICATII AUTO EXPERT MEDIA

logo autoexpertAutoExpert
În anul 2000, o companie românească independentă a propus noua revistă AutoExpert, un concept de revistă auto ”100% Made in Romania”, dedicată atât cititorilor pragmatici, cât și fanilor și împătimiților auto.
Proiectele AutoExpert sunt inspirate chiar de nevoile reale ale cititorilor și societății.
AutoExpert ramane singura revista locala relevanta si continua sa publice articole avand ca subiect piata locala. Parteneriatul cu Quattroruote ne permite sa le facem mai bune (avem acces la know how-ul lor)  si, in plus, avem articole exclusive, imposibil de realizat în România.

 

flote-autoFloteAuto
Este prima și singura publicație auto din România dedicată exclusiv managerilor, fiind un instrument de lucru care tratează problematica auto din punctul de vedere al unei companii, de la finanțare și taxe până la legislație și servicii conexe, oferind știri din domeniu și teste cu cele mai importante noutăți.
Revista FloteAuto beneficiază de partneriatul cu grupul italian Editoriale Domus, având acces la materialele globale și la articolele specializate realizate de revista Tutto Trasporti .

motoxpertMotorXpert
Revista aduce universul moto mai aproape de pasionații români, printr-o revistă de calitate, selectivă și obiectivă.
Îmbină experiența editorială de peste 20 de ani a echipei AutoExpert cu experiența în domeniul moto a echipei MotorTest / Moto Magia
De asemenea, îmbină expertiza locală și entuziasmul echipei cu posibilitățile globale, prin intermediul parteneriatului cu una dintre cele mai prestigioase reviste moto europene – DUERUOTE.

missautoMissAuto
Este primul proiect din media auto din România care se adresează exclusiv doamnelor și domnișoarelor.
Am deschis o portieră într-o lume ultra-tehnică și ultra-tehnologizată, pe care ne dorim să o feminizăm, să o umplem cu zâmbete, cu glume și grație.
Miss Auto aduce cele mai noi povești din lumea auto, cele mai utile sfaturi pentru șoferițe, dar și teste auto într-o abordare nouă, pe înțelesul celor care nu au venit pe lume știind totul despre motoare, punți, cuplu și amortizoare.

yex180IDYachtExpert
Este Revista Nautică Română, cu peste 10 ani de Informare a domeniului nautic local, de educare a pasionaților de navigație și de contribuție la dezvoltarea pieței nautice românești.
Este o publicaţie premium, într-un domeniu exclusivist şi inedit, oferind o informaţie actuală, de calitate, totul într-o eleganţă editorială unică.
Conține prezentarea ultimelor modele de yacht-uri şi tehnică nautică, teste cu ambarcaţiuni, evenimente mondiale şi naţionale, competiţii nautice, piaţa nautică românească, lifestyle nautic, turism, domenii premium conexe – mașini, ceasuri, îmbrăcăminte etc.