Lecție de stil italian

Creație a designerului italian Mauro Giamboi, catamaranul Ego se distinge prin stilul inedit adoptat de ambarcațiune, omul aflat în spatele acestui proiect susținând că acesta este noul trend întâlnit în rândul clienților tineri.

Giamboi-Designs-Ego-4 gallery_interiors_06 gallery_interiors_02

Ambarcațiunea iese rapid în evidență prin cele trei punți și traversa de 12,8 metri care asigură un spațiu larg pentru amplasarea saloanelor și zonelor de relaxare pe vas. Pentru o eficiență mai mare în navigație, designerul recomand[ folosirea aluminiului sau a materialelor compozite în construcția vasului, iar cum acesta este proiectat să atingă o viteză de croazieră de 22 de noduri, o traversare a Atlanticului va părea o joacă de copii la bordul lui Ego.

 Stilul nou pe care designerul italian vrea să îl promoveze în lumea ambarcațiunilor de lux nu înseamnă automat și renunțarea la dotările care fac deliciul unei croaziere lungi pe mare. Așa că nu trebuie să te mire cât de spațioase sunt cabinele amplasate pe puntea principală, salonul principal învecinat cu acestea sau cabinele amplasate într-unul din corpurile catamaranului.

 De altfel, generozitatea spațiului de care dă dovadă acest catamaran de lux este evidentă la fiecare pas: zona de plajă este completată cu un jacuzzi, iar alături se regăsește un minibar la către poți apela ori de câte ori simți că te cuprinde setea. Puntea principală este și ea dotată cu o zonă de relaxare și servire a mesei adiacentă salonului principal al ambarcațiunii, ceea ce lasă deschisă opțiunea de a servi prânzul sau cină în interior sau în aer liber. Nava necesită un echipaj de 6 persoane, acestea având cabine separate în cel de-al doilea corp al navei.

Prețul de construcție al unui iaht-catamaran Ego nu este cunoscut încă, dar cu siguranță acest vas va reprezenta o supriza plăcută pentru toți fanii sporturilor nautice care apreciază farmecul croazierelor lungi.

Adaugati comentariu