Monaco Yacht Show 2018: Design interior de top

Monaco Yachting Show

Monaco Yacht Show nu înseamnă doar prilejul de a admira cele mai cool noutăți în domeniul yachturilor, ci și cele mai importante companii și tendințe în materire de design interior.

Ediția 2018 nu face excepție din această perspectivă, iar mai jos aveți cele mai importante puncte de atracție din domeniul amintit.

Atelier Bernard Pictet

Studioul parizian este unul dintre cei cinci membri ai Living Heritage Companies au fost selectați să expună la  Monaco Yacht Show 2018. Standul a fost desenat de Francois Zuretti și în el sunt expuse piese bespoke practice sau decorative din sticlă care se pot folosi fie pentru mobilier, decor sau iluminat. Vorbim despre piese pe care le puteți găsi deja pe yachturi precum Quinta Essentia, Satori (acum Septimus) sau Eos.

Monaco Yacht Show 2018: Atelier Bernrd Pictet

Chi Design

Compania italiană celebrează în Monaco deschiderea showroomului din Manhattan și le propune vizitatorilor o gamă largă de produse (covoare, mochete, etc.) pe care le va comercializa și în noul magazin. Evident, nu vor lipsi nici soluțiile speciale – din perspectiva designului, dar și a texturilor- pe care le puteți utiliza pe yachturile de lux.

Jouffre

Monaco Yachting Show: JouffreStudioul francez expune alături de Atelier Bernard Pictet în standul realizat de Francois Zuretti. Jouffre are echipe în mai multe orașe din Franța, dar și la New York, și oferă servicii de design și dezvoltare a mobilierului, tapițeriei, tratamente pentru geamuri și pereți. La evenimentul de la Monte Carlo se focusează pe mobilier și draperii și va expune piese desenate în colaborare cu Studio Parizien, dar și mai multe iterații ale draperiilor din colecția Rideaux Monsieur.

 

Kwasny Carvings

Vorbim despre o afacere de familie specializată în domeniul lemnului și al decorațiunilor din acest material. Piesele realizate de acest studio de design interior se regăsesc deja pe o mulțime de yachturi de lux, avioane private, dar și în unele dintre cele mai importante reședințe private de lux sau în edificii istorice, precum recent renovatul Am Hof 2 din Viena.

Monaco Yacht Show: Kwasny Carvings

Linley

Compania londoneză specializată în mobilier este extrem de cunoscută în lumea yachtingului de lux pentru impresionantele baruri, birouri sau piese aflate în saloane sau pe punțile private. La Monte Carlo Linley va promova și faptul că a achiziționat recent firma de arhitectură interioară Keech Green, tranzacție care îi va permite să-și dezvolte business-ul de design atât la modul general, cât și în segmentul specific al lumii yachtingului. În plus, brand-ul va prezenta o gamă de noi produse, între care masa pentru cină Torque, măsuțele decorative Eclipse sau globul Tellus creat în colaborare cu  Bellerby & Co.

Monaco Yachting Show: Linley

 

Adaugati comentariu