Spiritul Mediteranei în viziunea Hublot

Hublot Spirit of Big Bang Blue

Hublot a lansat o nouă ediție limitată “Spirit of Big Bang Blue” dedicat sezonului vară-toamnă 2018.

Ceasul suprinde azurul Mării Mediterane prin ceramica albastră, microblasată și lustruită, modelul fiind combinat cu o curea din piele de aligator în nuanță de albastru și cauciuc alb.

Designul are ca sursă de inspirație ritmul alert al sezonului de vară, noul Spirit of Big Bang Blue îmbinând toate elementele de semnătură ale gamei iconice “Spirit of Bing Bang” – inclusiv carcasa iconică tonneau.

Hublot Spirit of Big Bang BlueȘase șuruburi în formă de “H” creează o construcție de tip “sandwich”, în timp ce materialele transmit conceptul de “Art of Fusion” – o combinație neașteptată de materiale. Ceasul este dotat cu un mecanism “automatic skeleton chronograph” – HUB4700 – și beneficiează de o rezervă de putere de cincizeci de ore și masă oscilantă vizibilă prin carcasa deschisă.

“Spirit of Big Bang Blue” este realizat în ediție limitată, doar o sută de piese numerotate fiind produse, ceasul fiind disponibil exclusiv în boutique-urile Hublot din întreaga lume. Mai multe detalii aici (www.hublot.com).

Hublot Spirit of Big Bang Blue

Adaugati comentariu