NavigațiaMea: „…trăiesc visul în fiecare zi!”

NavigațiaMea vorbește despre implicare, despre voință și despre dorințe devenite realitate. L-am cunoscut pe Valentin, un munte de entuziasm, prin intermediul activității pe care o desfășoară, care se mulează de minune pe specificul revistei noastre, YachtExpert. Vă invit să facem o scurtă oprire în atelierul lui Valentin.

NavigațiaMea

YachtExpert: Valentin, cum merg lucrurile la NavigațiaMea?

NavigațiaMea: merge bine, pot spune că-mi trăiesc visul în fiecare zi …Sunt extrem de bucuros că am șansa să recondiționez ambarcațiuni la Brăila. îți dai seama ca sunt momente când oboseala își spune cuvântul, însă de fiecare dată dorința de a prospera o învinge.

YachtExpert: Am văzut că ați făcut câteva bărci. Cum v-au ieșit până acum? Esti mulțumit de aspectul final al lucrărilor?

NavigațiaMea: Categoric da. Mi-a plăcut ceea ce am pus în practică până în prezent. Chiar dacă la fiecare barcă se putea și mai bine, cum este și normal să gândesc de altfel, per total sunt mulțumit de aspectul bărcilor. Au căpătat un alt aer, am încercat să le redăm frumusețea inițială…

NavigațiaMea

YachtExpert: Spune-ne despre clienți. Sunt multumiți după experiența la NavigațiaMea?

NavigațiaMea: Sper din tot sufletul că da. Am vorbit cu fiecare dintre ei, încercând să le ofer asistența pe toată durata lucrărilor dar și după. Mi-au lăsat impresia că empatizează cu visul nostru și ne susțin. Fiind la început de drum, a contat enorm acest aspect. Chiar vreau să le multumesc pe această cale pentru încrederea acordată!

YachtExpert: In online cum vă descurcați?

NavigațiaMea: Suntem în ascensiune. Comunitatea de pe pagina de Facebook crește și cresc și aprecierile la postări. Din ce în ce mai bine merge și pe Instagram, iar în perioada următoare vom umbla un pic și la site. Vor aparea rubrici noi și portofoliul va fi total schimbat. Avem câteva surprize în ceea ce priveste site-ul. Ne place să fim prezenți peste tot.

NavigațiaMea

YachtExpert: Se va extinde NavigațiaMea? dacă da, în ce direcții?

NavigațiaMea: Bineînțeles ca ne vom extinde. Anul viitor avem în plan să scoatem o linie de tricouri care să ne poarte sigla. Nu vom rămâne doar la prestarea de servicii. Pe lângă tricouri, vom avea și multe alte lucruri, dar care vor fi prezentate la momentul respectiv.

YachtExpert: Unde vezi NavigațiaMea peste 5 ani?

NavigațiaMea: Peste 5 ani NavigațiaMea va fi cea mai mare firmă care recondiționează ambarcațiuni din țară. Cu angajați pricepuți și responsabili, într-o atmosferă de reală prietenie, atât între noi, cat și vis-à-vis de clienți, cred că ascensiunea profesională va fi cea la care mă aștept acum. Cu siguranță nu va fi ușor, va fi o muncă titanică, însă cred cu tărie că se poate realiza!

NavigațiaMea

YachtExpert: De unde vine atât entuziasm, Valentin?

NavigațiaMea: Direct din inimă. Ambiția colosală de a duce acest domeniu la rang de artă, combinată cu dragostea pe care o am restaurând bărci, dau naștere la entuziasmul debordant pe care îl am în fiecare zi.

YachtExpert: În cazul asta îți urăm mult succes și sperăm să realizezi tot ce ți-ai propus!

NavigațiaMea: Multumesc din suflet pentru sprijin. Vreau să am parte în acest drum de multe necunoscute tocmai pentru a putea să învăț în amănunt fiecare detaliu. Vă transmit numai gânduri bune, tot ce aveți în plan să se transforme în reușite și nu uitați să zâmbiți în momentele grele! Vă ajută!

NavigațiaMea

 

 

Adaugati comentariu