Restaurant subacvatic în Norvegia

restaurant sub apă

Norvegia este o țară care le propune turiștilor o mulțime de surprize. Există și una de dată recentă, un restaurant subacvatic în care cleinții au posibilitatea de a admira şi fauna subacvatică din acest colţ de lume.

restaurant submarin

Denumit “Under”, restaurantul subacvatic este proiectat ca o navă ce tocmai a eşuat pe ţărm, o serie de experienţe urmând să-i întîmpine pe viitorii săi oaspeţi. Realizat pe trei nivele – un vestibul la primul etaj, un champagne bar la următorul şi restaurantul situat la ultimul etaj al construcţiei – acesta poate găzdui aproximativ 80 – 100 de persoane, oaspeţii având posibilitatea de a degusta delicatese preparate de bucatarul danez Nicolai Ellitsgaard Pedersen.

restaurant sub apă

Construcţia este gândită pentru a suporta presiunea mării şi eventualele evenimente neprevăzute, prin ferestrele cu înălţimi de 36 de metri oaspeţii având posibilitatea de a urmări fauna marină. Un concept realizat de studioul de design Snohetta, reprezentanţii acestuia declarând că, “Prin arhitectura, meniul şi misiunea de informare a publicului asupra ceea ce înseamnă biodiversitatea mării, Under urmează să ofere extraordinare experienţe subacvatice, inspirând un sentiment de încântare, activând astfel simţurile – atât fizice, cât şi senzoriale”. Conform proprietarilor, restaurantul urmează să fie inaugurat la începutul anului 2019.

Adaugati comentariu