SFERA o nouă masă de salon și cockpit

SFERA

O nouă generație de mese de punte – SFERA.

Prezentată de compania Balance la începutul acestei luni în cadrul expoziției Seatec desfășurată la Carrara în Italia, masa multifuncțională SFERA reprezintă noua generație de mese care simplifică viața la bordul ambarcațiunilor.

Instalată alături de canapele sau pe punțile de plajă, aceasta face diferența în privința comfortului și al stilului. SFERA este echipată cu un stabilizator electronic, care păstrează permanent masa în poziție orizontală chiar și atunci când ambarcațiunea este bandată. De asemenea, Sfera este echipată cu sistem audio prin Bluetooth la care se poate asculta muzică de pe orice dispozitiv personal.

Masa este echipată și cu stație de încărcare wireless pentru smartphone. Iluminarea cu led semnalizează nu doar starea de operare a dispozitivelor, dar și conferă o iluminare ambientală deosebită pe timp de noapte. Sfera este disponibilă și poate fi configurată în orice culoare, personalizată și chiar croită special pe tipicul yachtului. Sistemul de stabilizare și designul Sfera au primit premiul Innovative Tachnology Award din partea Asociației pentru Design Industrial (ADI) din Italia și va participa la competiția Compasso D’oro din 2020.

SFERA

Adaugati comentariu