Noutăți de la Constantin Nautics. Nu le rata!

Portofoliul Constantin Nautics se diversifică de la o zi la alta și ne surprinde (din nou) cu o colecție extraordinară de brățări din piele naturală. Jack Tar este denumirea colecției și vine în întâmpinarea clienților care doresc să afișeze un plus de rafinament în alegerile lor de zi cu zi.

Poți alege modelul simplu sau cel împletit, cu bridă simplă sau ancoră, varianta pe bej, negru sau maro și ai garanția unor priviri aruncate admirativ la încheietura mâinii tale.

Prețul? Noua colecție se mulează excelent pe toate buzunarele, numai 139 lei.

Surprinde-l cu ocazia sărbătorilor de Paște cu un cadou Constantin Nautics! Nu vei greși!

Accesoriile Constantin Nautics pot fi purtate atât la ținute sport cât și la ținute smart-casual, marea majoritate a accesoriilor fiind unisex. Prin natura materialelor din care sunt construite, acestea pot fi purtate tot timpul, în condiții de umiditate, căldură sau frig fără a se deteriora sau a-și modifica forma, aspectul sau calitatea.

Toate produsele Constantin Nautics sunt confecționate manual și sunt creații originale. Acestea se adresează tuturor împătimiților de sporturi nautice care doresc să își amintească de momentele plăcute din timpul unei navigări reușite sau pur și simplu celor care doresc să poarte accesorii originale lucrate manual.

Despre Constantin Nautics

Constantin Nautics este o companie înființată din pasiunea pentru tot ceea ce înseamnă navigație. Fiind un împătimit al navigației, fondatorul companiei a început crearea unei linii de accesorii care să îi permită să păstreze cât mai mult din amintirile plăcute petrecute la bordul unui yacht în timpul navigării și, de aceea, toate accesoriile produse de companie sunt create din materiale folosite exclusiv pentru vasele cu vele.

Adaugati comentariu