Cupa „unu mai” deschide sezonul competițional de yachting 2019

Sâmbătă, 13 aprilie, și duminică, 14 aprilie, pe Lacul Herăstrău va avea loc prima competiție de yachting din acest an.
Cupa „Unu mai”

Yacht Club Electrica Balkan și Clubul Sportul Studențesc organizează, sub egida Federației Române de Yachting, Cupa „unu mai”. Cursele vor putea fi urmărite de către oricine este interesat de pe malul lacului.

Ajunsă la cea de-a zecea ediție, Cupa „unu mai” va aduna pe Lacul Herăstrău sportivi atât din București, dar și din Constanța, care se vor întrece la clasele Optimist, Laser, RS Tera, 420 și 470. Noutatea acestei ediții aniversare este constituită de existența unei Flote verzi la clasa Optimist. Această flotă este formată din copii începători, iar antrenorilor le este permis să intre în traseu și să-i susțină pe sportivi de aproape. „Dorim să îi încurajăm pe copiii care de-abia s-au apucat de yachting să participe, fiind o ocazie bună pentru ei să concureze alături de copii care au același nivel. Nu va exista un clasament la Flota verde, nu vor exista câștigători sau pierzători. Toți participanții vor fi premiați”, declară Iulia Fulicea, organizator din partea Clubului Electrica Balkan.

Organizatorii invită pe toți cei interesați să asiste la întreceri. Cu această ocazie părinții își pot înscrie copiii la cluburile de yachting destinate acestora.

Cupa „Unu mai”

Adaugati comentariu