Silver Muse redefinește luxul

Compania Silversea Cruises a introdus recent o nouă şi luxoasă navă, Silver Muse. Construită de compania finlandeză Fincantieri şi lansată la apă în această primavară, nava poate transporta 596 pasageri în cele 298 de apartamente generoase, fiecare oferind facilități precum minibar personalizat, articole de toaletă de la mărci renumite şi servicii de majordom în regim non-stop.

De asemenea, la bordul navei mai pot fi regăsite şi trei Suite-uri (Owner’s Suite, Grand Suite şi Royal Suite), acestea fiind dotate cu saltele de la producătorul de paturi de lux Savoir. Eleganța defineşte această navă, în plus faţă de saloanele, cazinoul şi piscina, oaspeţii putând având la dispoziție și o bibliotecă personalizată, un Spa Zàgara Beauty (cu produse Elemis), alături de un salon de îngrijire pentru bărbăți. De asemenea, o cameră Mood – cu muzică personalizată, sisteme video şi lumină pentru relaxare – se află la dispoziţia turiştilor. Piesele de rezistenţă ale navei sunt cele opt hoteluri gourmet, printre ele regăsind French La Dame – singurul restaurant Relais & Chateaux oferit la bordul unei nave de croazieră.

Fiindcă vorbim de anul inaugural al călătoriilor sale, trebuie să amintim că Silver Muse are stabilite deja itinerarii, acestea incluzând destinaţii precum Marea Mediterană, Canalul Panama sau punctul cel mai sudic al Argentinei. Cincizeci şi două de situri din patrimoniul UNESCO, alături de 130 de porturi din 34 de ţări, toate acestea vor putea fi vizitate cu noua navă de crozieră. În fine, mai trebuie menţionat şi faptul că, compania Silversea urmează să investească peste 170 milioane dolari în renovarea altor trei nave din flotă – Silver Whisper şi Silver Explorer – în timp ce Silver Cloud urmează să fie transformat intrun vas de croazieră pentru călătorii în destinaţii precum Antarctica sau Artica.

Adaugati comentariu