VanDutch 56 – un olandez în decor venețian

VAN DUTCH 56

Cu linii actuale, elegante, clasice și contemporane în același timp, coca desenată de Muller Design pentru Cantiere del Pardo a adus pe apă noul VanDuch 56, al patrulea model al gamei. În privința dimensiunilor, se situează între 48 și 75 feet conform yacht-urilor construite de șantierul naval Forli după achiziția mărcii fondată în Olanda în 2008.

VAN DUTCH 56
VAN DUTCH 56

VanDutch 56 este o sinteză a performanței, design-ului și confortului – o barcă despre care constructorul spune că reprezintă o combinație a exclusivității cu cea mai avansată tehnologie a construcției.

Confortul ca și destinație

VanDutch 56 se adresează în special acelora care vor să scape de rutina cotidiană și pentru cei care vor să se lase seduși de farmecul mării, beneficiind de toate avantajele unei punți generoase și spații mari de acces către toate zonele de pe punte. Pasionații de înot și scufundări au la dispoziție o platformă generoasă de baie, iar cei care vor doar să se lase răsfățați de razele soarelui se pot bucura de zonele de plajă. De asemenea, există și un acces generos sub punte pentru cei care vor să-și acorde un moment de relaxare.

VAN DUTCH 56
VAN DUTCH 56

Proiectul VanDutch 56 a fost conceput pentru a permite proprietarilor să trăiască fiecare moment în aer liber într-o autonomie deplină, dar să se și poată bucura în aceeași măsură de o viață liniștită în marine în compania familiei sau a prietenilor, grație capacității totale de până la 12 oaspeți.

VanDutch 56 – fără compromis

Eleganța distinsă a lui VanDutch 56 este subliniată de stilul italian. Un powerboat de lux cu o linie fină și un layout exterior de impact.

Formlele relativ simple și sinuoase se portivesc perfect incredibilei locații oferite de Veneția. Orașul plutitor, o lume aparte în sine a fost ales drept scena pentru prima seiune foto a nouii ediții VanDutch 56.

De altfel, fiecare model VanDutch este puternic legat de locații italiene renumite pentru stil, eleganță și exclusivitate, elemente încorporate în ADN-ul brandului VanDutch.

Această combinație de trăsături subliniază identitatea mărcii VanDutch, vizând o clientelă de elită care așteaptă performanță și un design fără compromis cu linii fluide.

VAN DUTCH 56
VAN DUTCH 56

VanDutch 56 a avut privilegiul de a intra și de a fi fotografiat la docurile Arsenalului Venețian. Un simbol istoric al orașului și inima industriei navale venețiene încă din secolul al 12-lea. Apoi cadrul s-a mutat mai spre nord, în apropiere de insula Murano, casa celei mai fine sticle suflate din lume.

Această locație este simbolizată de superbele case colorate, care se potrivesc perfect în decorul unde VanDutch 56 a fost fotografiat.

Astfel, constructorul a reușit să asorteze renumita eleganță a mărcii VanDutch, recent achiziționată de Cantiere del Pardo în 2020, cu cea mai elegantă și rafinată dintre locațiile italiene. Prin această asociere s-a urmărit o reflectare a spiritului VanDutch și exclusivitatea cu care este asociat.

Cantiere del Pardo achiziționează producătorul olandez de ambarcațiuni de lux cu motor VanDutch

Achiziția unui VanDutch nu se vrea a fi doar o simplă intrare în posesie a unui yacht, ci mai degrabă VanDutch se dorește a fi o experiență unei variate game de servicii selecționate cu atenție, evenimente, petreceri organizate în jurul unui VanDutch.

56 de picioare de exclusivitate

De la răsărit la apus, experiența zilelor pe mare cu VanDutch 56 este ca o plimbare cu un covor fermecat. Spațiile disponibile urmează un design care oferă tot confortul așteptat de la un yacht de mari dimensiuni.

VAN DUTCH 56
VAN DUTCH 56

Pe punte, spătarele șezlogurilor de pe puntea de plajă sunt largi și reglabile pentru a facilita relaxarea chiar și în timpul deplasărilor rapide. Sofalele în formă de L din cockpit, completate de o masă cetrală, oferă un speșiu confortabil pentru micul dejun, prânz, aperitive sau chiar servirea cinei la bord.

Platforma pupa, care poate fi coborâtă permite accesul simplu și în siguranță la apă, aceasta fiind zona care completează atmosfera de lounge a lui VanDutch 56, oferind pasagerilor o terasă practică și funcțională în contact cu marea.

Distracția este inclusă

Barul și frigiderul spațios din cockpit permit prepararea gustărilor și a cocktail-urilor în câteva minute, transformând VanDutch 56 într-un rooftop unde orizontul este format doar din soare și valuri. Suporturile pentru pahare sunt confortabile și te lasă să te bucuri de notele muzicale ale excelentei instalații audio, atmosfera fiind completată de lumina difuză de-a lungul punții.

Datorită lui VanDutch 56, ca și în cazul altor yacht-uri VanDutch, de la Saint Tropez la Miami, coordonatele navigației duc de fiecare dată către aceeași destinație: plăcerea de a trăi pe mare.

VAN DUTCH 56
VAN DUTCH 56

Tehnologie și siguranță

Și dacă tot a venit veorba de navigație, instrumentarul de bord poartă prestigioasa semnătură Garmin Marine cu tehnologie EmpireBus. Aceasta este cu siguranță capabilă să coordoneze motoarele și manevrele grație platformei digitale integrate pentru navigație simplificată.

Controlul lui VanDutch 56 se realizează printr-o singură consolă care include două dsplay-uri a câte 16 inch de la care se poate coordona întreaga automatizare a bărcii.

VAN DUTCH 56
VAN DUTCH 56

Printre numeroasele sisteme disponibile care pot fi controlate de la acest centru de comandă se numără și programarea luminilor, a sistemului audio și a climatizării la bord.

Rezultatul: un tablou de bord curat și funcțional, unde doar tastele operaționale sunt digitale, operabil de pe display-ul pentru navigație cu un confort maxim și în siguranță.

Motor Volvo IPS

Inovația urmează evoluția pieței cu scopul de a oferi tot ceea ce este mai bun proprietarilor VanDutch. Din acest motiv, VanDutch 56 este primul model din gamă care vine echipat cu motorul Volvo IPS, cu scopul de a îmbunătăți și mai mult performanța și în același timp reducerea emisiilor și economia de carburant. Iar beneficiile nu se opresc aici, acest motor permite o manevrare mai fină și mai ușoară a ambarcațiunii. Configurația standard a lui VanDutch 56 include două motoare 800 IPS sau opțional două 950IPS.

Două layout-uri petru interior

Interiorul lui VanDutch 56 este oferit cu două layout-uri pentru a întruni nevoile cele mai exigente ale diverșilor proprietari. Layout-ul „lounge”-ului oferă experiența unui open space, cu o canapea în forma literei U și o masă centrală la prova. La pupa, pe babord se a fală o bucătărie lineară complet echipată vizavi de care se află o canapea în fomă de L.

Dedicat în schimb celor care preferă intimitatea, versiunea „cabină” dispune de un  master bedroom cu pat dublu în prova. Acest al doilea layout, propune în partea din spate, aceeași soluție cu sofa în formă de L și bucătărie lineară, precum și posibilitatea de a fi adăugată o a doua cabină cu paturi separate.

Posibilități de personalizare fără limite

Fiecare proprietar poate avea un VanDutch unic. VanDutch 56, ca și alte modele din gamă, poate fi personalizat astfel încât să se pună accent pe exclusivitatea fiecărui detaliu. De fapt, o gamă variată de materiale și culori este disponibilă pentru a da o notă personală pernelor de la bord, precum și un număr infinit de culori care dau personalitate cocii.

Specificații tehnice

Lungime: 55.4 ft/16.9 m
Lpățime: 14.8 ft/4.52 m
Draft: 4.1 ft/1.23 m

Masă proprie: 49.385 lbs/22.4 t

Număr pasageri: 12

Capacitate rezervor: 634 G/2,400 L

Capacitate rezervor apă potabilă: 103 G/390 L

Motoare
Standard: 2 x Volvo D11-IPS 800 – 625 HP Optional: 2 x Volvo Penta D11-IPS 950 – 725 HP

 

Adaugati comentariu