Un velier sub pavilion românesc face istorie: Essentia 44

GS 44 Essentia campioană mondială ORC B 2022

Prestigiosul fabricant de veliere Cantiere del Pardo, care deține marca Grand Soleil anunță cu mândrie pe pagina sa performanța obținută de modelul Grand Soleil 44 – Essentia sub pavilion românesc la ediția 2022 a ORC Worlds unde a reușit nu doar victoria la Clasa ORC B, dar și păstrarea titlului cucerit anul trecut.

GS 44 Essentia campioană mondială ORC B 2021
GS 44 Essentia campioană mondială ORC B 2021

„Cantiere del Pardo anunță cu mândrie răsunătoarea victorie a Grand Soleil 44 Essentia la clasa ORC B a ediției 2022 a Campionatului Mondial.

Felicitări proprietarului Cătălin Trandafir și echipajului său care s-au remarcat prin acest răsunător succes în cea mai renumită regată din Mediterana, ocupând prima treaptă a podiumului.

Anul acesta Campionatul Modial ORC s-a desfășurat la Porto Cervo, Sardinia sub organizarea Yacht Club Costa Smeralda.”

Steagul României a fluturat pe cel mai înalt catarg la ediția 2022 a Offshore Sailing World Championship

Grand Soleil 44 Essentia aparține de familia flotei de competiții a Grand Soleil, fiind beneficiara celei mai agresive linii sportive și echipament specific pentru pasionații de performanță și viteză. Oricum, acest model are o dublă valență: șantierul oferă aceeași structură (cocă) și pentru linia Performance. Natura de cruiser a bărcii o face perfectă pentru proprietarii care iubesc deplasarea rapidă pe apă pe distanțe lungi și un reglaj confortabil al velelor, dar fără a scrifica performanța.

GS 44 Essentia campioană mondială ORC B 2022
GS 44 Essentia campioană mondială ORC B 2022

Adaugati comentariu