Cele mai bune boxe portabile de utilizat pe un yacht!

Vrem muzica peste tot! Este o modalitate foarte bună de a ne crea o bună dispoziție. Face viața mai colorată si o face să fie perfectă așa cum este ea.

Imaginați-vă că vă relaxați pe barca dvs, vă bucurați de liniștea albastră a oceanului sau mării unde navigați și pe fundal ascultați muzica favorită. Este un mod perfect de a vă detensiona și a scăpa de tot stresul acumulat.

Vă vom prezenta în continuare câteva boxe portabile pe care le puteți lua cu dvs pe yacht sau pe barcă pentru a asculta muzica favorită. Toate cele pe care vi le vom prezenta sunt rezistente la apă, indiferent de locul în care le puneți, sigur nu vor fi deteriorate de stropii de apă.

Este greu să obțineți un sunet de calitate într-o zonă deschisă, cum ar fi puntea unui yacht sau pe apă, astfel încât aici este principala provocare și dificultate în a alege un astfel de produs. Totuși, înainte de a începe, să stabilim câteva puncte clare pe care ar trebui să le urmăriți.

  • Are un standard de impermeabilitate minim IPX7
  • Are o durată de viață a bateriei lungă
  • Are baterie reîncărcabilă și se poate încărca ușor
  • Este foate portabilă, astfel încât să o luați ușor pe barcă
  • Are un sunet suficient de puternic pentru a acoperi zgomotul produs de valuri

Ultimate Ears MegaBoom

Boxa portabila UE MegaBoom este superbă, iar dacă alegeți să cumpărați două, le veți putea împerechea pentru a obține un sunet stereo de foarte bună calitate.

De asemenea, durata mare de viață a bateriei reîncărcabile, de aproximativ 20 de ore, vă permite să ascultați muzica preferată toată ziua fără probleme.

Această boxă este rezistentă la stropii de apă, astfel încât dacă sunt valuri mai mari care aruncă picături de apă pe ea nu va păți absolut nimic. Am auzit și cazuri în care această boxă a căzut în apă timp de 5 minute, iar apoi după ce s-a uscat a continuat să funcționeze la fel de bine.

Divoom Voombox Power

Din punct de vedere financiar, această boxă portabilă este cea mai ieftină pe care v-o prezentăm în acest articol. Totuși faptul că este ieftină nu înseamnă ca nu este și foarte performantă.

Ca și specificații, Divoom Voombox Power dispune de o putere totală de 30W, o baterie de 6000 mAh, standardul IP6 care înseamnă ca boxa este rezistentă la apă și poate fi folosită fără probleme și pe o ambarcațiune. De asemenea, boxa se poate asocia foarte rapid cu orice telefon dispune de NFC, pentru ca mai apoi să realizeze automat conexiunea prin Bluetooth.

Ca și în cazul altor modele de boxe portabile prezente în acest articol, și aceasta poate fi împerecheată cu o alta identică pentru a obține un sunet stereo de o mai bună calitate. De asemenea, microfonul integrat vă permite să răspundeți la apelurile telefonice venite în timp ce ascultați muzică.

JBL Charge 3

În ceea ce privește dimensiunea și sunetul, această boxă portabilă oferă o valoare foarte bună pentru prețul cerut.

La fel ca și celelalte modele de boxe din acest articol, și JBL Charge 3 poate fi asociată cu o alta identică pentru a oferi un sunet stereo mai calitativ. Această funcție este esențială dacă sunteți pretențioși cu calitatea sunetului sau pur și simplu doriți să țineți și petreceri pe yacht.

Folosind o astfel de metodă de asociere, puteți avea o boxă într-un capăt a bărcii și una în celălalt capăt, astfel încât să ascultați muzica în orice loc vă aflați.

Ultimate Ears Roll 2

Dacă căutați o variantă ieftină de boxă portabilă care să poată să plutească pe apă, atunci nu vă recomandăm modelele anterior prezentate. Chiar dacă sunt rezistente la apă și pot fi chiar scufundate, nu este indicat să faceți acest lucru mai mult de câteva minute.

În schimb, UE Roll 2 este o boxă mică și ieftină, care dacă se întamplă să o pierdeți în valuri nu va lăsa un gol mare în portofel, iar dacă pur și simplu vreți să plutească pe langă voi atunci când săriți în apă, poate să o facă fără probleme. Totuși, exită și o mică condiție pentru a funcționa în acest fel. Trebuie să achizitonați suplimentar un dock flotabil.

Dacă vă place muzica și face constant parte din viața voastră, ne-ar plăcea să ne spuneți voi ce alte modele de boxe portabile folosiți atunci când ieșiți să navigați?

Adaugati comentariu