Interviu cu Buzea Valentin Andrei, manager „NavigațiaMea”

„Recondiționarea ambarcațiunilor este pasiunea noastră! Indiferent de tipul de barcă pe care îți dorești să îl recondiționezi, cu noi ai garanția calității și a satisfacției totale! În plus, dacă nu ești 100% mulțumit, reparația bărcii tale va fi acoperită de către noi!”

Așa ne întâmpină Buzea Valentin Andrei pe site-ul NavigațiaMea, care a devenit de puțin timp, partenerul nostru de încredere. Cum a început această pasiune? Aflați chiar de la Buzea Valentin Andrei, Manager general-NavigațiaMea.

Cum a început totul?

Buzea Valentin Andrei: Totul a început în urmă cu aproximativ 1 an, când m-am decis că trebuie să mă întorc în țară și să încep să-mi pun amprenta pe acest segment de activitate. Aproape întreaga perioadă m-am dedicat acumularii de noi informații și dobândirii de cunoștințe care să mă ajute să prosper.

Care au fost primii pași?

Buzea Valentin Andrei: Am început prin a crea un blog, www.navigatiamea.wordpress.com, unde am prezentat viața pe un vas de croazieră, cum se pot integra mai ușor persoanele care nu au pășit niciodată pe unul de acest gen, am redat câteva sfaturi pentru cei care vor să devină marinari de succes în viitor și nu în ultimul rând, am arătat efectiv etape de lucru din recondiționarea ambarcațiunilor. Am vrut să împărtășesc și altor persoane din cunoșințele pe care eu le aveam. De aici și marele meu gând de a deveni prietenul oamenilor pe care îi voi servi, îmi doresc cu tărie să nu fiu doar un prestator de servicii și cred că pot reuși acest lucru.

Cum ai reușit să implementezi acest proiect?

Buzea Valentin Andrei: Am demarat toate  demersurile necesare împreună cu o firmă specializată pentru crearea unui site oficial cât mai profesionist posibil. Eu zic că am reușit acest lucru, site-ul arată bine, este destul de accesat pentru o firmă aflata la început, iar ce ține de partea de SEO, pentru cuvintele cheie precum “recondiționarea ambarcațiunilor”, suntem afisați primii pe Google în regim organic. Avem de asemenea și multe alte cuvinte cheie care ne afișează pe prima pagină a rezultatelor: restaurare bărci, reparație bărci, reparație bărci metal, reparație bărci lemn, reparație bărci fibră etc. Așadar, îmi place să cred că suntem pe drumul cel bun.

Ce reprezintă pentru tine acest site?

 www.navigatia-mea.ro este site-ul sufletului meu!

Timpul îți permite să fii activ și pe partea de online?

Buzea Valentin Andrei: Suntem prezenți constant pe retelele de socializare. Pe Facebook chiar stăm bine, avem atât pagina apreciată, cât și postările fecvente. Putem fi găsiți si pe Instagram, Twitter sau Linkedin.

Cum este munca de atelier?

Buzea Valentin Andrei: De aproximativ 2 luni de zile ne-am început activitatea și la atelier, acolo unde suntem 2. La bine și la greu, eu și prietenul meu Marius, încercăm pe cât posibil să redăm frumusețea inițială celor două barci la care lucrăm concomitent. Da, avem deja 2 bărci pentru o recondiționare completă, dintre care una este un Qick Silver de 5.5 metri, o barcă mare de altfel.

Te-ai confruntat cu situații neprevăzute până acum?

Buzea Valentin Andrei: În acest timp, cu era de așteptat, ne-am confruntat cu multe neajunsuri și am descoperit și multe lucruri noi, nu ne-am lăsat însă niciodată păgubași pentru  că stim unde vrem să ajungem și cum să arate bărcile la final: TOP. Mai avem multe de învățat, asta știm, însă în același timp suntem gata să alocăm tot timpul necesar dobîndirii unui statut care acum pare doar o fantezie: CEA MAI MARE FIRMA DE RECONDIȚIONARE AMBARCAȚIUNI DIN ROMÂNIA.

O echipă formată din 2 oameni. Cum e să lucrezi cu prietenul cel mai bun?

Buzea Valentin Andrei: Suntem o echipă tânară, Marius are 31 de ani, iar eu 29. Acceptăm cu stimă întotdeauna criticile constructive pentru că privim în permanență partea plină a paharului, este doar in folosul nostru. Am în plan ca în decursul acestui an să măresc un pic echipa și să mai luăm un tânăr de 20 de ani cu noi, vreau un suflu nou, un suflu care să coloreze atmosfera gri de la Braila. Marius este mâna mea dreaptă, cel cu care mă sfătuiesc și cel care mă încurajează în toate demersurile. Este omul meu de nădejde!

Ce planuri ai în această direcție?

Buzea Valentin Andrei: Pentru toate planurile și gândurile mele, sunt conștient că am nevoie de ajutor. Și unde pot găsi acest ajutor daca nu în mâinile celor cu experiență în branșă?! Revista dumneavoastră mi-a captat atenția de multă vreme și aș fi onorat să apărem acolo. Cu siguranță voi fi prezent și la sfârșitul lunii la salonul nautic de la București pentru un schimb de impresii și pentru a vedea noile trend-uri în materie de ambarcațiuni.

În final ….

Buzea Valentin Andrei: Visez cu ochii deschiși  zilnic si sunt 100% încrezător ca vom reuși tot ce ne-am propus. Deocamdată pe plan local încă suntem în umbră, cum era de așteptat de altfel. Pentru moment dorința, perseverența, ambiția și profesionalismul ne sunt principalele arme în atacarea statului mult ravnit.

Buzea Valentin Andrei, Manager general-NavigatiaMea

Adaugati comentariu