Departure Beach, TERMINAL PE PLAJĂ!

Vacanţele constituie acel moment fericit în care uităm de lunile petrecute la birou. Evident, momentul întoarcerii acasă, în care laşi în urmă acel paradis al relaxării, este extrem de dificil. Motiv pentru care Richard Branson şi echipa sa de la Virgin Holidays au venit cu o soluție inedită: terminal pe plajă!.

beach-departure-lounge-holiday-817142

Richard Branson este fondatorul grupului de firme Virgin Group, care cuprinde mai mult de 400 de companii, are peste 50.000 de angajați și operează în 50 de țări. Printre firmele incluse în Virgin Group se numără casa de muzică Virgin Records și compania aeriană Virgin Atlantic, hoteluri, companii de telefonie mobilă, bănci, firme de turism, servicii matrimoniale, servicii financiare, transporturi feroviare. „Nu poți să asculți pe cineva decât dacă taci, nu-l întrerupi și nu te gândești la ce vei spune înainte de a-și termina ce are de spus”. Branson poartă mereu la el un carnețel ca să poată nota ce spun alții. E arma lui secretă în afaceri, susține, iar multe dintre ideile pe care aceștia i le-au oferit au devenit ulterior realitate. Și vorbim despre o mulțime de concepte inovatoare, între care, probabil, una dintre cele mai mediatizate a fost aceea a turismului spațial, care le oferă doritorilor posibilitatea de a face zboruri orbitale.

Ei bine, iată, recent a mai venit cu o idee, aceea de a inaugura prima sală de așteptare a unui aeroport… direct pe plajă. Locul ales nu putea fi decât proprietatea deţinută de faimosul om de business în Barbados. Practic, check-în-ul urmează a fi făcut direct pe plajă. Zona de plecare a fost amenajată ca un loc de relaxare, preţul plătit pentru această facilitate fiind de 25 dolari pentru un adult şi 15 dolari pentru un copil. Tariful include check-in-ul pentru companiile private şi facilităţi precum şezlonguri şi umbrele, alături de o serie de băuturi răcoritoare şi un prânz. De asemenea, dacă soarele este prea dogoritor, clienții au posibilitatea de a se relaxa intrun salon dotat cu aer condiţionat, o plasmă gigant, locuri de joacă pentru copii şi cabine de duș. Când vine ora plecării, “Departure Beach” asigură transferul la terminalul aeroportului, fără bagaje, membrii salonului oferind gratuit pungi pentru costumele de baie care sunt încă ude.

nintchdbpict000331035201

Pentru a beneficia de aceste servicii, doritorii trebuie să dispună de o rezervare Virgin Atlantic, desigur aceasta putând fi realizată prin compania Virgin Holidays. De asemenea, cei care au rezervare la Hotelul Savannah Beach prin Virgin Holidays, pot beneficia de serviciile acestui fabulos concept “Departure Beach”. Însă, asta nu este totul. Salonul inedit nu este dedicate numai celor care și-au încheiat vacanța, ci și celor care abia au ajuns în Barbados. De această dată însă este vorba despre clienții care beneficiază de serviciile de cruising oferite de Virgin Holidays și care au drept punct de plecare Barbadosul. Cei care își doresc un pachet de șase zile pe nava Carnival Fascination, care oferă locuri pentru 2.056 de persoane trebuie să plătească minimum 1.300 de lire sterline pentru un loc, în acest cost fiind incluse însă și alte 3 nopți de cazare la Savannah Beach, dar și zborurile tur-retur între Londra și Barbados.

Adaugati comentariu