Expoziția de artă cu tematica „Marea și navigația”

Expoziția de artă cu tematica „Marea și navigația”
ia-FOTO_-Alina-Manole.jpg

O idee inedită a adus la o laltă navigatori și iubitori de artă.Blue Water Club, alături de Atelierele de Pictură – Carmen Croitoru, au organizat miercuri, 12 februarie 2020 o expoziția de artă cu tematica „Marea si navigația”.

Carmen Croitoru  - Expoziția „Marea și Navigația”
Carmen Croitoru – Expoziția „Marea și Navigația”

Expoziția a reunit lucrările mai multor artiști plastici, care au surprins prin intermediul propriilor tehnici de pictură peisaje nautice.

Am admirat lucrările artiștilor Ecaterina Bălănescu, Andreea Ivancioff, Ion Popescu, M. Copîndeanu, Nicolae Leoca, Alina Tivig, Alina Manole

Carmen Croitoru a surins însă cel mai bine esența evenimenului:

„Sunt de obicei preocupată de tehnică, dar și de manifestul artistic în sine. De data aceasta însă ne leagă un subiect: marea și navigația. Recunosc că sunt o persoană sedentară și că nu am ajuns atât de departe cum ați ajuns dumneavoastră, din câte observ din imaginile reproduse prin intermediul tablourilor. Dar având în vedere că vorbim de luna februarie, mi-a plăcut foarte tare ideea d-lui Chiric de a ne reuni în oraș și de a povesti despre splendorile pe care le descoperiți în largul oceanelor și al mărilor.”

Fotografii de Alina Manole

ia-FOTO_-Alina-Manole.jpg

 

Adaugati comentariu