Pauza de sailing: Izmir Enduro MTB Fest, 7-8 martie 2020

Și pentru că tot am vorbit despre zonele interesante de sailing din Turcia vă supun atenției un eveniment de tipul „once in a life time” pentru amatorii de mountain bike: Izmir Enduro MTB Fest, 7-8 martie 2020.

Prea frig la noi ca să ieșim cu bicicleta la munte din martie?

Ei bine, Izmir în Turcia nu este deloc așa departe cum am crede, mai ales că vorbim despre primul festival dedicat bicicletelor de tip Enduro MTB.

Top 10 destinații de sailing idilice în sudul Turciei și insulele Dodecaneze

Munții și pădurea Therapy vă oferă un peisaj parcă desprins din filmul Avatar, iar voi o să vă simțiți precum izvorul de munte care aleargă spre mare liber și nestingherit, bucurându-se de fiecare salt la vale.

Este o ocazie unică, autoritățile care administrează pădurea au garantat organizatorilor accesul la acest festival numai pentru această ediție, fiind vorba de un eveniment non-profit, care promovează mountain biking-ul și cultura unică a acestui fenomen în regiune.

Pentru entuziaștii fenomenului Enduro MTB, Izmir Enduro MTB Fest oferă cadrul ideal de socializare, timp de calitate și experiența unor trasee în premieră, absolut mirifice.

Sakin Ev, Mugla MTB, în colaborare cu Lesvos Ride Races, promovează fenomenul de mountain biking în Turcia, dorind să creeze un impact real și un nivel de recunoaștere necesar în rândul autorităților despre importanța creării și întreținerii rutelor de biking și hiking în cadrul fenomenului mai larg denumit ecoturism.

Izmir Enduro MTB Fest, desfășurat în perioada 7-8 martie 2020, vă așteaptă să vă exprimați în cadrul curselor și evenimentelor din festival pentru a transmite un mesaj important despre importanța acestor activități și impactul lor economic real asupra regiunii în cauză.

Mai multe pe: https://lesvosride.gr/index.php/en/g2g-enduro-mtb-en/izmir

Adaugati comentariu