Grace Hotel Panama- Atingerea divină

O fâșie mică de pământ care unește două continente este casa uneia dintre cele mai fericite națiuni. De ce? Pentru că este suficient să întinzi mâna și să culegi un fruct de mango sau de papaya. Dacă îmbini apetența pentru fructe tropicale cu o economie vivace, sănătoasă, rezultă unul dintre cele mai ridicate standarde de viață din America Latină și un ecosistem aproape perfect, pur, nealterat și sustenabil.

Panama City este o metropolă de pe Coasta Pacificului, localizată ideal pe istmul dintre cele două Americi, fiind punctul central de atracție al regiunii. Poziționat astfel încât să domine Canalul Panama (una dintre cele mai mari realizări inginerești din lume), orașul este irezistibil pentru investitori din toată lumea, aici realizându-se tranzacționări comerciale de talie mondială.

În centrul metropolei, caracterizat de o simplitate elegantă, se află Grace Panama, parte a grupului Grace Hotels, un grup exclusivist de hoteluri-boutique ce oferă oaspeților săi un mix unic de grație, eleganță și șarm. Fiecare locație din acest grup își găzduiește cu stil oaspeții, nivelul serviciilor fiind foarte ridicat.

Panama Grace este ocupă şase etaje din clădirea zgârie-nori Twist Tower, o construcție modernă cu arhitectură inovativă, care îmbină luxul și confortul într-o manieră spectaculoasă.

Fiecare cameră, din cele 60 ale hotelului, a fost echipată cu tehnologie avansată și facilități de lux. Vederea către lanțul muntos, orașul care vibrează de viață și maiestuosul Ocean Pacific, ospitalitatea angajaților și serviciile de neegalat, toate se combină pentru a-ți crea o experiență memorabilă.

Restaurantul 54 East, cu designul său elegant și contemporan, ar putea impresiona și cel mai epicurean critic grație bucătăriei sale mediteraneene, a preparatelor din îngrediente proaspete și a rețetelor surprinzătoare propuse de Chef-ul de Cuisine. Pentru ocazii speciale este disponibilă o zonă privată de cină pentru 14 oameni. 54 East Bar oferă o selecție atentă de cocktailuri, inclusiv renumitul cocktail Grace, foarte popular în rândul oaspeților hotelului.

Pentru cei care preferă o experiență culinară mai cazuală, mai lejeră, cu atmosferă de bistro, MEET@12 oferă o suită de meniuri europene light, incluzând aici tapas, o mare varietate de salate, sandwich-uri și alte gustări sănătoase din ingrediente proaspete. Amplasat la etajul al 12-lea, lîngă piscină, bistroul oferă o atmosferă relaxantă și o panoramă spectaculoasă.

Hotelul Grace Panama este localizat în inima centrului financiar și comercial al orașului (la 20 kilometri distanță de aeroportul Tocumen), la câțiva pași de centrele financiare Calle 50 și Via España, precum și în vecinătatea foarte apropiată a mall-urilor importante, a zonei de shopping și a restaurantelor din zona zero. Este perfect amplasat pentru călătoriile de afaceri și de agrement, exact pe gustul amatorilor de lux și confort.

Câteva hoteluri din grupul Grace sunt creații noi, recente, acest lucru permițându-le să abordeze procesul de acomodare al oaspeților într-un mod unic și original. Alte locații, aparținând aceluiași lanț hotelier, sunt conversii/transformări ale unor clădiri/proprietăți deja construite. Fie că este vorba despre un resort romantic ce oferă liniște și izolare, fie că vorbim despre un oraș renumit sau o proprietate cu terenuri de golf, călărie sau plimbări prin natura, fiecare locație de pe glob oferă o evadare în universul Grace.

O parte din viziunea Grace este de a oferi spre vânzare reședințe complet administrate de către personalul grupului, în anumite locații selecționate. O reședință Grace este o a doua casă pentru oricine apreciază stilul și ambianța unui hotel Grace. Toate elementele de design și finisajele de calitate, specifice hotelurilor Grace, se regăsesc în abordarea și dotarea acestor reședințe. Aceiași arhitecți și designeri de interior care au creat hotelurile Grace, se ocupă și de amenajarea acestor proprietăți, opțional manageriate de către Grace Hotels

Grupul continuă să se dezvolte pe fiecare continent: hoteluri, hoteluri și complexuri de reședințe și resturante de fine dining, ce oferă o bucătărie tradițională reinterpretată modern prin prizma rețetelor propuse, acestea gravitând permanent și extensiv în jurul ingredientelor locale. Multe hoteluri Grace oferă centre spa, amplasate în mijlocul unor peisaje spectaculoase.

Hotel Grace Panama, cameră dublă – de la 145 dolari americani pe noapte

Taxiul de la aeroportul Tocumen până în oraș – 30 dolari americani

Cocktail Pisco sour (cocktail alcoolic, originar din Peru) – 8 dolari americani

Muzeul natural BioMuseo – de la 18 dolari americani

Adaugati comentariu