Închirieri auto: descoperă un serviciu modern

Închirieri auto

Închirieri auto: descoperă un serviciu modern. Dacă până acum câțiva ani, serviciul de închirieri auto părea a fi imposibil de utilizat și în România, acest lucru s-a schimbat treptat. Firme de specialitate în acest sens, cu parcuri auto bogate, și-au deschis porțile în țară, oferindu-ți posibilitatea de a beneficia de o mașînă atunci când ai nevoie.

Este vorba despre un serviciu modern și eficient de inchirieri auto Sibiu, datorită căruia poți închiria un autoturism pentru câteva zile sau câteva săptămâni, în funcție de nevoile pe care le ai!

Închirieri auto Sibiu – obține autoturismul dorit foarte ușor

Fie că îți dorești o mașină mică, pe care să o conduci prin oraș sau un model mare, spațios, pe care să îl poți utiliza incluisiv pe drumurile accidentate de la munte, serviciul de închirieri auto îți stă la dispoziție. Flota auto din care poți alege este suficient de generoasă, permițându-ți să te îndrepți către autoturismul care consideri că se potrivește cel mai bine nevoilor tale, dar și stilului tău de condus. Skoda, Mercedes, Dacia și Volkswagen sunt doar câteva dintre mărcile disponibile online.

Studiază toate ofertele, înainte de a lua o decizie

Chiar dacă ești obișnuit cu un anumit tip de autoturism, asta nu înseamnă că trebuie neapărat să închiriezi unul similar. De exemplu, înainte să investești într-o mașină, închiriază una, pentru a vedea dacă sunteți ,,compatibili”, dacă te simți confortabil, dar și cum rulează autoturismul: este vorba despre o soluție practică, pe care o poți utiliza mai mult timp, în comparație cu un test drive, care durează cel mult câteva zeci de minute.

Cum să-ți faci rezervarea?

După ce iei o decizie în privința mașinii pe care vrei să o închiriezi, este bine să știi că o poți rezerva în următoarele moduri:

  • online, direct pe site-ul firmei cu care vrei să colaborezi: selectează autoturismul dorit, perioada de închiriere și adaugă datele de contact pe Internet. La final, trimite cererea către compania de închirieri;
  • telefonic – sună direct reprezentanții firmei, pentru a le transmite cererea ta;
  • prin trimiterea unui e-mail.

Funcții suplimentare

În comparație cu mijloacele de transport în comun, o mașină îți oferă plusul de confort de care ai nevoie. De exemplu, asigură-te că autoturismul închiriat dispune de:

  • aer condiționat, pe care să îl folosești mai ales pe timp de vară, atunci când afară este foarte cald;
  • sistem GPS, cu ajutorul căruia să poți ajunge la destinație foarte ușor, chiar dacă nu cunoști traseul;
  • încălzire în scaune;
  • airbag-uri;
  • sistem audio, pentru a asculta muzica preferată de fiecare dată când pleci la drum.

Șofer suplimentar

Dacă urmează să străbați un traseu foarte lung, ai posibilitatea de a solicita și un șofer suplimentar, care să te ajute. Acesta trebuie să dispună de o carte de identitate valabilă sau de un pașaport, precum și de un permis de conducere de cel puțin un an, adică aceleași documente de care trebuie să dispui și tu.

Conducând alternativ cu cineva, îți va fi mai ușor să te bucuri de vacanțe de neuitat, fără să obosești foarte tare!

Ai deja asigurare RCA și ITP valabile

Reprezentanții firmei de închirieri se ocupă în permanență de toate autoturismele, iar atunci când închiriezi o mașină trebuie să știi că aceasta are deja asigurare RCA, dar și ITP valabile. Economisești astfel timp și bani, pentru că nu trebuie să te ocupi personal de aceste aspecte.

Caroutis.com îți stă la dispoziție 24 de ore din 24 atunci când vrei să obții un autoturism cu ajutorul căruia să te plimbi liniștit. Alege dintre zeci de masini de inchiriat și uită de mijloacele de transport în comun: mergi oriunde ai nevoie, fie că pleci în concediu sau rămâi în oraș!

Date de contact:

E-mail: reservations@caroutis.com

Telefon: +4 0747 134 901

Adaugati comentariu