Între 28 – 31 martie sunteți așteptați la Salonul Nautic București

În perioada 28 – 31 martie sunteți așteptați la Salonului Nautic București, ce se va desfășura la Romexpo în cadrul pavilioanelor C4 și C5, acesta fiind cea de-a 11-a ediție a evenimentului.

Evenimentul își continuă tradiția reunind majoritatea companiilor din domeniul nautic și are ca scop promovarea produselor și serviciilor conexe, oferind posibilitatea celor care îndrăgesc sporturile pe apă să se pregătească din timp pentru sezonul estival. În cadrul expoziției puteți viziona și cumpăra ambarcațiuni de diferite tipuri și mărimi de proveniență autohtonă. Nu vor lipsi nici cele din import, caiace, canoe, dar și motoare inboard sau aoutboard, plăci de surf și windsurf, echipamente de orientare, comunicare și control.

Nu vor lipsi nici ofertele pentru cursuri de navigație, kitesurf, windsurf și scufundări sau ofertele de yacht charter. Salonul nautic nu este doar un spațiu de prezentare și vânzare, este un loc de întâlnire și socializare pentru cei care împărtășesc aceeași emoție și aceeași pasiune.

Informații utile vizitatori

  • Locație – Complexul expozițional ROMEXPO, pavilioanele C4 și C5, Bd. Mărăști, 65-67
  • Program joi (10.00 – 18.00), vineri (10.00  -19.00), sâmbătă (10.00 – 19.00), duminică (10.00 – 17.00)
  • Acces – bilet in valoare de 25 lei (copiii cu vârste sub 10 ani bneficiază de intrare gratuită)
  • Intrarea in incinta Romexpo se face prin intrarea B din Bd. Expoziției
  • Accesul în parcarea Romexpo cu mașina personală implică un cost de 5 lei

Adaugati comentariu