Lamborghini a prezentat Technomar 4000CP pentru Lamborghini ’63 Super-Yacht

Lamborghini a prezentat Technomar 4000CP pentru Lamborghini '63 Super-Yacht

Lamborghini a prezentat Technomar 4000CP pentru Lamborghini ’63 Super-Yacht. Realizat de Lamborghini și The Italian Sea Group, super-yachtul preia detalii de la supercarurile Sian, Miura și Countach.

Foto: Lamborghini

Producătorul italian de supercar-uri, Lamborghini s-a aliat cu The Italian Sea Group pentru a produce un nou super-yacht denumit Technomar for Lamborghini ‘63.

Lamborghini a prezentat Technomar 4000CP pentru Lamborghini ’63 Super-Yacht

Acesta a fost realizat și construit în colaborare de către studioul de design Lamborghini Centro Stile și The Italian Sea Group și își are sursa inspirației din istoria mărcii, de aici și numele mărcii care a început construcția de mașini în 1963.
Printre mașinile care au influențat forma noului super-yacht se numără noul hypercar hybrid Sian FKP 37, dar și modelele clasice precum Countach și Miura.

Asesemea, zgomotoșilor săi corespondenți rutieri, yacht-ul pune pe primul loc puterea. Drept rezultat, Lamborghini l-a echipat cu două motoare MAN V12 de câte 2000CP, ceea ce îi permite să atingă o viteză maximă de 60 noduri.

Elementele de design specifice Lamborghini pot fi observate aproape peste tot în barcă și în designul său exterior, de la muchiile ascuțite care îi conferă simplitate, dar și alura unui glonț, la alegerea culorilor care îl fac o apariție deosebită în lumea super yachturilor de viteză și lux.

Printre altele, pavilionul face treimitere la modele roadster Lamborghini, în timp ce luminile prova în forma literei „Y” sunt direct inspirate de conceptul Terzo Millennio.

La interior se regăsesc formele hexagonale, fibra de carbon, și un cockpit inspirat de mașinile de stradă Lamborghini, precum și multe alte referințe la limbajul de design al acestei mărci.

Având 63 de p icioare lungime și aproximativ 24 de tone, yachtul Lamborghini Technomar for Lamborghini ‘63 va fi lansat la începutul anului 2021.

Află care sunt primele 10 cele mai scumpe yacht-uri din lume

 

Adaugati comentariu