Peugeot în variantă marină

Cum arată iCockpit de la Peugeot într-o barcă? Ei bine, iată! Producătorul francez de automobile s-a aliat cu un constructor de ambarcațiuni, Beneteau, pentru a crea “Sea Drive Concept”. Acest concept anticipează “viitorul ambarcațiunilor de viteză”, spun reprezentanții noii alianțe.

“Este un nou mod de a crea un bord”, susțin cei de la Beneteau. Dezvăluit la Salonul Nautic al Ambarcațiunilor de Viteză de la Paris, conceptul a fost desenat și construit de Laboratorul de Design de la Peugeot și are ca țintă realizarea unei comuniuni dintre estetic și funcțional al interiorului iCockpit de la Peugeot, așa cum arată el la 3008 și 5008, cu tehnologia Ship Control de la Beneteau.

Sistemul controlează lumina la bord, aerul condiționat, navigația, bateria, oferă informații despre nivelul combustibilului, dar și despre sistemul electric, despre viteza ambarcațiunii și turația motorului.

Cel care conduce ambarcațiunea primește volanul de mici dimensiuni tipic automobilelor Peugeot, un ecran tactil de 17 inci, un head-up diplay în câmpul vizual al căpitanului, care va avea astfel la dispoziție informații referitoare la navigație. Comutatoarele de aflate la stânga și la dreapta volanului-cârmă vor oferi control asupra unor funcții.

peugeotunveilsseadriveconceptatparisboatshow2017-medium-14165-830x467

Adaugati comentariu