Premiera mondială pentru RIVA 90’ ARGO

Riva 90’ Argo

Noua capodoperă Riva 90 Argo a avut premiera mondială la Miami.

RIVA 90’ ARGO
RIVA 90’ ARGO

Un nume mitologic, un design futuristic și soluții hi-tech extreme ca echipare. De o frumusețe magnetică, 90 Argo este cea mai nouă creație flybridge a constructorului Riva, gata să cucerească mările și oceanele lumii, începând cu America. Profilul dynamic, ușor alungit a acestei opere de artă contemporană nautică a avut premiera pe 9 Martie la Miami.

Având 28,49m lungime, și 6,5m lățime (la cuplul maestru), Riva 90 Argo combină, dar de o manieră mult mai evoluată, calitățile a doi dintre precursării săi, 100 Corsario și 110 Dolcevita, venind și cu o personalitate distinctă. Asul din mâneca Riva este încă odată reprezentat de designul instantaneu regognoscibil, atât la exterior cât și prin multitudinea detaliilor de interior.

„Riva 90’ Argo este un excepțional flybridge ce reprezintă un amestec impresionant de emoție și atenție pentru detalii. Odată ce urci la bord realizezi de ce noua generație flybridge de la Riva nu are azi rival,” a comentat Alberto Galssi, CEO Group Feretti. „Am denumit-o Argo, după faimoasa navă a argonauților și primul vas care a nevigat pe mări. Este de asemenea și numele italian al unui faimos oraș al Greciei. Prin aspectul inovativ și fabulosul stil fusion care combimă tehnologia și luxul, Argo reprezintă noua piatră de hotar după care Riva și lumea nautică se vor ghida în viitorul apropiat.”

Noul flybridge este un rezultat al parteneriatului dintre Officina Italiana Design (studioul fondat de designerul Mauro Micheli împreună cu Sergio Beretta) și Ferretti Group’s Product Strategy Committee (condus de Piero Ferrari) și Engineering Department. Calitățile aerodinamice ale profilului cocii sunt subliniate de o serie de detalii exterioare de design, precum hublourile de mari dimensiuni, zona vitrată pe toată înălțimea suprastructurii, precum și prin structurile vitrate de la pupa.

Încă odată, Riva și-a dovedit capacitatea de inova printr-un model care încapsulează perfect chintesența know-how-ului nautic italian, atractivitatea estetică și superlativele unei adevărate legende contemporane. Pentru a satisface cerințele speciale ale publicului american, un design aternativ pentru cockpit este oferit pentru Riva 90’ Argo. Acesta include un bar, două fotolii, două sofa și o măsuță de cafea create de Paola Lenti. Această versiune Riva 90’ Argo a avut premiera mondială la Miami în decorul oferit de hotelul Epic Marina și Zuma, cel mai exclusivist restaurant din celebrul oraș. Alături de noua creație au mai fost prezente modele Riva 100’ Corsaro, care a debutat anul trecut la Hong Kong și  Riva 66’ Ribelle, care a avut premiera mondială la Monte Carlo în septembrie anul trecut.

Va urma în scurt timp premiera mondială a magnificului model Riva 50 MT, care este prima creație din oțel a Riva Superyachts Division. Aceasta va fi prezentată lumii întregi în Iunie la Arsenalul Venețian.

Adaugati comentariu