Yacht Expert – Numărul 47 cu brățară „Constantin Nautics” – cadou

A apărut numărul 47 al Yacht Expert – Revista Nautică Română, care este oferită la vânzare, în premieră cu o brățară „Constantin Nautic”- o mostră de „Artă românească peste mări și țări”.

Cum ne aflăm încă în pauza sezonului competițional și în mare parte chiar turistic, ediția ianuarie- martie propune o serie de subiecte despre „oamenii apelor” precum înotătorul Avram Iancu, Dorin Kolober – constructor de ambarcațiuni, Jimmy Cornell – un român născut la Brașov, devenit legendă a yachtingului mondial sau Răzvan Mircea Neagu – care își încheie povestea despre traversarea Atlanticului în 2018 (ARC) și mulți alții.

Nu am uitat despre analiza sportului cu vele în România, în contextul în care acesta cunoaște o dezvoltare fără precedent, echipe românești participând inclusiv la regatte internaționale, experienta Match Race sau noutatea „Limanu Channel Cup – First s Challenge” –  o altă premieră pentru sailingul românesc.

Forțăm vara, prin prezentarea unui yacht de lux cu motor – Azimut 60 Stella, învățăm să navigăm cu școala Vogue Yachting din Sibenik, Croația și facem o descriere detaliată a zonei turistice Hisaronu din Turcia.

Avem sfaturi despr epregătirea ambarcațiunii pentru iarnă și continuăm prezentarea dicționarului marinăresc și a calendarului competițional 2019.

Adaugati comentariu