Project Neptune – dezvoltat de Aston Martin și Triton Submarines

Aston Martin și Triton Submarines au plăcerea de a anunța finalizarea cu succes a fazei de proiectare pentru Project Neptune și începerea primului model de producție înainte deprezentarea publică a acestuia.
Proiect Neptun
Proiect Neptun
De la anunțarea colaborării încă din septembrie 2017, Aston Martin și Triton au lucrat pentru a îmbunătăți proiectarea detaliată a hidrodinamicii submersibile, a modelării caroseriei și a echipamentelor interioare luxoase. Pentru ca un vehicul să poarte „aripile” iconice Aston Martin, acesta trebuie să dispună de performanțele, frumusețea și eleganțape care oricine le așteaptă de la marca britanică. Pentru a câștiga semnătura trident, submersibilul trebuie să fie sigur și să ofere pasagerilor săi o vizibilitate de 360º. Designul final al submersibilului este o dovadă a atenției extraordinare a detaliilor ambelor echipe de design și reflectă valorile complementare ale fiecărei companii.

Pentru a marca această piatră de hotar, varianta tehnică finală a Proiectului Neptun a fost anunțată astăzi, confirmând că submersibilul se va putea scufunda la adâncimi de 500de metri și va purta doi pasageri și un pilot. Prin îmbunătățirea eficienței hidrodinamice, reducerea zonei frontale și creșterea puterii submersibilul va avea o viteză anticipată mai mare de 5 noduri și va accelera de patru ori mai rapid decât nava Triton 3300/3.

Marek Reichman, Aston Martin EVP și Chief Creative Officer a comentat: „Designul exterior al Proiectului Neptune datorează mult succesului. Ca și în cazul lui Aston Martin Valkyrie, hiper-carul pe care îl dezvoltăm cu ajutorul tehnologiilor Red Bull Advanced Technologies, am acordat mai multă atenție hidrodinamicii de pe partea inferioară. Unele detalii nu pot fi văzute niciodată, însă efectul lor va fi cu siguranță simțit.

„Interiorul Proiectului Neptun a fost o mare provocare. Spre deosebire de o mașină sportîn care interiorul este instalat într-o cabină deschisă înainte de a fi montate ușile, tot ceea ce vedeți înăuntru va fi coborât prin trapa superioară și asamblat în sfera presurizată completă a corpului. Am reușit să prezentăm o estetică congruentă care sfidează instalarea sa complexă multiplă ".

John Ramsay, șef tehnic al Triton Submarines a comentat: „Ceea ce am făcut împreună pentru exteriorul submersibilului îmi place cel mai mult. Sunt deosebit de mândru de dezvoltarea în comun a acoperișului acrilic și a stratului de iridiu. Prototipurile arată incredibil, fiind în același timp funcționale și frumoase.

John a adaugat: „Interiorul este chintesența Aston Martin - o combinație luxoasa de piele cusută manual și fibră de carbon de înaltă performanță, asamblate fără a obstrucționa liniile panoramice pentru care submersibilele Triton sunt faimoase".

O gamă de trei specificații de design create de echipa de design a companiei Aston Martin demonstrează amploarea variantelor disponibile prin combinațiile de culoare și ornamente, fiecare accentuând caracteristicile sportive, luxoase și maritime ale proiectului Neptune. Opțiunile de personalizare și personificare vor fi disponibile cu ajutorul serviciului specializat de personificare „Aston Martin Q”.

Aston Martin și Triton Submarines vor primi clienții potențiali pentru a explora astfel de posibilități la LYBRA Superyacht Show din această săptămână din Barcelona, ​​Spania. Cei care doresc să obțină unul dintre sloturile de construcție rămase pentru Project Neptune ar trebui să contacteze fie distribuitorul lor preferat Aston Martin, fie reprezentantul lor nominalizat Triton Submarine.

 

Adaugati comentariu