TAG Heuer Aquaracer, măiestrie în carbon

TAG Heuer Aquaracer

TAG Heuer Aquaracer, în noua variantă a colecției, este o mărturie a expertizei Casei orologere în folosirea carbonului.

De ce carbon? Nimic mai simplu. TAG Heuer este recunoscută pentru strînsa sa legătură cu motorsportul și, mai nou, și-a îndreptat atenția și către cele mai performante ambarcațiuni. Or carbonul este definitoriu pentru ambele domenii.

TAG Heuer Aquaracer

Ușor și rezistent, el este regele în domeniul materialelor folosite în aceste zone. Iar când vine vorba despr ceasuri, propune atuuri precum o înaltă performanță mecanică, rezistență din punct de vedere chimic și o excelentă abilitate în absorbția șocurilor.

Urmarea, carbonul este elementul central al noii colecții Aquaracer, care propune trei versiuni: aur roșu, galben și albastru. Culori care se regăsesc în cazul indicilor, secundarului și brățării.

Carcasa de 41 de milimetri este construită din titaniu acoperit cu un strat anticoroziv, în timp ce bezelul este din carbon. Ceasul este rezistent la apă până la adâncimi de 300 de metri, ceea ce îl face o bună alegere pentru scufundători.

Prețul unui exemplar este de 4.000 de dolari pentru versiunile galben și albastru, respectiv 4.050 pentru cea cu aur roșu.

 

Adaugati comentariu