Rocky Patel, creatorul trabucurilor premium cu acelaşi nume, şi-a întâlnit consumatorii români

Rocky Patel, autorul unora dintre cele mai exclusiviste țigări de foi din lume, a fost invitatul lui Dorin Chițiba, unic importantor în România al mărcii Rocky Patel. Renumitul producător de trabucuri și-a întâlnit consumatorii din țara noastră în cadrul unui eveniment select, stropit cu băuturi fine, în acorduri de muzică bună.

rocky-patel-tobacco-businessfc

Pe o piață pretențioasă, brandul Rocky Patel a reușit să se impună datorită calității. Munca asiduă, călătoriile în căutarea celor mai inedite arome pe care tutunul poate să le ofere și echilibrul perfect între gusturi complementare fac din țigările de foi Rocky Patel un produs preferat de bărbații care iubesc stilul, eleganța, rafinamentul și, în primul rând, trabucurile premium.

De la ambalare, marketing, îmbunătățirea amestecurilor și orice alt aspect ce ține de crearea unui trabuc, Rocky Patel a venit întordeauna cu idei proaspete și tehnici noi. Este important pentru Rocky Patel să aibă un produs care să se vândă singur. În România, prin Exclusiv Distribution, pe www.trabucuripremium.ro.

Imagini video de la eveniment, aici.

 

 

 

 

 

 

 

 

Adaugati comentariu