Două dintre cele mai mari yachturi de navigație din lume vor primi o „față” nouă

Royal Huisman este pregătit să reinventeze două dintre cele mai mari iahturi de navigație din lume, EOS de 92.92m și Athena de 90 de metri.

Reparația EOS va include o revizuire majoră a motoarelor sale principale din seria MTU 4000, reconstruirea tuturor genelor, precum și repararea și întreaga linie a arborilor, cutiile de viteze, propulsoarele și stabilizatoarele.

yachturi de navigație

În același timp, yachtul Athena, va fi supus ultimei sale reparații. Proiectat de Dykstra Naval Architects și Pieter Beeldsnijder, el a fost supus unei croaziere extinse în lume și este în prezent de vânzare. Reparatia lui, va  asigura ca el este menținut în condiții de clasă superioară operațională. De asemenea, Athena va primi o revizie generală a principalelor motoare și genseturi, servicii complete de rigidizare și revopsire a corpului yachtului.

yachturi de navigație

Șantierul naval olandez a reamenajat echipamentul lui Athena în 2014, trimițând o echipă de personal specializat de la echipa sa Huisfit în timpul unei escale în Marea Mediterană, unde au actualizat diferite aspecte estetice și tehnice la bord.

yachturi de navigație

Athena a sosit la sediul Royal Huisman la începutul acestei săptămâni, iar EOS este așteptat să ajungă mai târziu în această vară. Ambele superyachturi vor fi reintroduse la Royal Huisman, locație de mare adâncime în Olanda timp de câteva luni în timpul sezonului de iarnă.

„Nu există nicio îndoială că întoarcerea clienților este întotdeauna un „cel mai bun ambasador al șantierului naval „, a comentat Bert Tromp de la Huisfit”, așa că suntem deosebit de mulțumiți că acest anunț se referă la două dintre cele mai mari și mai prestigioase iahturi de navigație din lume.

yachturi de navigație

Sursa: superyachttimes.com

 

Adaugati comentariu