Superyachtul Latona: dotări la superlativ

Înaintea debutului său oficial la Monaco Yacht Show, șantierul naval italian CRN a dezvăluit mai multe informații cu privire la cel mai recent yacht livrat, superyachtul de 50 de metri, Latona.

Livrat în luna mai a acestui an, designul personalizat al lui Latona a fost inspirat de „Superconero” din anii 1960. Construcția yachtului a marcat începutul unui nou proiect comun între CRN și Proiectul Zuccon International, soluțiile sale tehnice și liniile de cavități subțiri fiind dezvoltate de departamentul de inginerie CRN, iar liniile sale exterioare au fost proiectate de Proiectul Zuccon International. 

Latona

Rafinat, interioarele în stil Liberty au fost create de departamentul de design al CRN, reflectând gustul personal al proprietarului. Pardoselile ei, atât mocheta cât și marmura, sunt îmbogățite cu un leitmotiv de culoare maro închis, de exemplu, inspirat de designul central european din anii 1920.

Latona

Interioarele sale sunt îmbunătățite și de panouri din lemn de stejar, uși lăcuite și lămpi de sticlă Murano la comandă. Latona poate găzdui până la zece oaspeți în cinci cabine, inclusiv cabina proprietarului său, două cabine VIP și două cabine duble. În plus, are loc pentru 9 membri ai echipajului, inclusiv căpitanul. 

Latona

Puntea ei inferioară găzduiește o zonă de living, precum și o piscină interioară cu apă de mare. În aer liber pe puntea superioară, Latona oferă o zonă de luat masa în aer liber și o cameră de ceai. Ea este alimentată de două motoare CAT C32, are o viteză maximă de 16 noduri și o viteză de croazieră de 14 noduri.

Latona

Sursa superyachttimes.com

Adaugati comentariu