YACHTONE – Acum și în România

Firma de charter din Italia care furnizează ambarcațiuni de sailing în Italia, Croația, Grecia și Turcia, dar și în alte țări, este acum prezentă și pe piața din România!

 

“Extinderea operațiunilor și în România este o alegere mult dorită de managementul firmei datorită creșterii numărului de clienții români, care în ultimul an, au inchiriat ambarcațiuni de la noi.” Yacht One vine în România și cu o altă noutate: firma este importator official al echipamentului tehnic MUSTO.

Acesta este un echipament cu durabilitate extremă, rezistent la apă și o potrivire perfectă pe corp! Echipamentul continuă să fie la vârful tehnologiei marine construite vreodată. Responsabil pentru lansarea pe piața românească a firmei Yacht One este dl. Francesco D’Ambrosio, consultant din Italia, care a lansat mai multe afaceri de succes în România.

Yacht One va aduce pe piața românească, în vara anului 2019, două veliere Bavaria 41S, valorea lor find de aproximativ 400.000 euro.

Aceste veliere vor fi folosite pe litoralul românesc pentru ture demonstrative, mini croaziere și evenimente de promovare a mersului pe barca cu velă. “Avem deja discutii pentru diverse colaborări cu mai multe școli de sailing, asociații sportive și firme private pentru a dezvolta și mai mult sailingul în România.

 

Strategia noastră a fost deja folosită cu succes în alte țări și este foarte simplă: dacă mărim numărul de persoane care merg cu barca, mărim și numărul de clienți!

 

Marea Neagră, acum, nu este o destinație pentru astfel de turism dar este cu siguranță o resursă și noi credem în potențialul ei”.

“Dacă sunteți atrași de ideea unei vacanțe pe barcă în Italia, Croația, Grecia sau Turcia, suntem disponibili cu diverse oferte. Imbinăm navigația cu alte activități culturale, oferind întotdeauna o combinație de propuneri interesante și inovatoare.

De la arheologie la gastronomie, de la wellness prin trasee SPA până la șederea peste noapte pe o barcă cu formula “B&B”, cu excursii zilnice sau simpla închirierea de bărci cu pânze. Vă organizăm vacanța în funcție de nevoile dvs. cele mai variate astfel încât să aveți o vacanță de neuitat.

 

De asemenea suntem incluși în circuitele de închiriere a ambarcațiunilor de navigație și suntem în măsură să alegem pentru dvs. cei mai buni operatori din întreaga lume.”

Activitatea firmei Yacht One – Capture the Dream, de închiriat bărcii în regim de charter, permite ca oricine să poată deveni proprietar de velier.

 

“Programul se bazează pe faptul că Yacht One este dealer pe România a brandului Bavaria și oferă spre vânzare veliere care pot fi achizionate plătind doar un avans.

Valoarea acestui avans este foarte apropiată de suma necesară unei vacanțe, iar restul de bani vor fi produși din folosirea bărcii în regim de charter, rezultând astfel și un venit pentru proprietar, de 9% pe an. Așadar, pasiunea pentru mare aduce 3 beneficii: devii proprietar de barcă, faci vacanțe gratis și ai un venit din pasiunea ta!”

 

Adaugati comentariu