Yachtul Porsche Design Royal Falcon One realizat în Suedia

Yachtul Porsche Design Royal Falcon One realizat în Suedia.

Mult așteptatul yacht Porsche Design Royal Falcon One, la care se lucrează de mai bine de un deceniu în Europa de Nord, a ieșit din docul secret Kockums  localitateta Nynäshamn, Suedia, după ce a fost finalizat la începutul acestei veri. Cunoscut înainte ca Royal Falcon Fleet 135, iahtul multhull a fost livrat proprietarului său, dar rămâne în apele scandinave acum.

Construitconform clasificării  Lloyd’s Register, Royal Falcon One de 41,4 metri este propulsat de două motoare diesel cu 4.600 CP MTU 16V 4000 M93L și două wtarejet-uri Rolls-Royce KaMeWa, care îi asigură o viteză maximă estimată de 35 de noduri și o autonomie de 2.000 mile nautice la viteza de croazieră de 30 de noduri.

Proiectul a fost dezvoltat de o companie din Singapore, împreună cu Porsche Design Studio și arhitecții navali Incat Crowther. Distribuite pe patru punți, apartamentele iahtului sunt situate pe punțile superioare și principale, cu un sundeck deschis în partea superioară a navei. Amplasat în față salon de observare panoramic folosește întreaga lățime a iahtului pentru a oferi o experiență socială unică Cele două coci găzduiesc camerăle echipajului, în timp ce terasa principală se află pe puntea principală la pupa.

Royal Falcon Fleet va publica în scurt timp o declarație oficială cu privire la livrarea navei și detaliile actualizate despre proiect care rămân deocamdată secrete. Se crede că nava ar putea vizita Marea Mediterană luna viitoare cu ocazia unui salon nautic.

Adaugati comentariu