Croazieră în tonuri de roz

Cu o lungime de aproximativ șaizeci de metri, yachtul Pink Gin VI construit de Baltic Yachts este cel mai mare vas construit din fibră de carbon. Ambarcațiunea iese în evidență prin culoarea specială a velelor, care dau, de altfel, și numele său.

Conceput pentru croaziere și curse, Pink Gin VI poate atinge o viteză de aproximativ treizeci de noduri. Cu o înălțime de circa șaizeci și șapte de metri înălțime, catargul poate suporta 14.230,00 metri pătrați de vele, yacht-ul având și un plan special pentru pânze ce pot oferi performanțe sporite în condiții meteo moderate și de vânt ușor.

Structura ușoară a yacht-ului Pink Gin VI oferă oaspeților trei cabine de pilotaj, o platformă pentru înot, două mici punți retractabile și cinci dormitoare. Interiorul, denumit Design Unlimited, este probabil unul dintre cele mai eclectice din câte se pot întâlni pe astfel de nave, decorul fiind completat de un pian din stejar vechi de aproape 8600 de ani, mobilier elegant și candelabre Baccarat. În fine, mai trebuie să amintim o caracteristica ce îl face cu totul special – bulbul atașat chilei este desenat pentru a semăna cu un rechin ce fumează un trabuc cubanez.

pink

Adaugati comentariu