Designul interior al unui yacht Contest 59 CS inspirat de Bentley

Designul interior al unui yacht Contest 59 CS inspirat de Bentley. Bentley Motors a colaborat la crearea unui interior cu adevărat unic pentru yachturi, care evocă designul rafinat al interiorului coupe-ului Continental GT V8, opentru unul dintre clienții mărcii.
Bentley și Contest Yachts

Interiorul  personalizat a fost creat de artizanii de la Bentley Design Services, subsidiară specializată în crearea de soluții personalizate pentru clienții mărcii, în colaborare cu constructorul olandez de yacht-uri premium, Contest Yachts.

Bentley și Contest Yachts

Cabina luxoasă a coupe-ului Continental GT V8 al proprietarului yachtului are o combinție de piele roșie Hotspur și piele bej Linen – un stil pe care Bentley a reușit să îl recreeze în interiorul noului yacht Contest 59 CS de 18 metri.

Rafinamente estetice caracteristice Bentley

Panourile interioare ale iahtului au de asemenea, cusătura caracteristică de diamant-în-diamant a Bentley. Această matlasare unică necesită exact 712 împunsături pe fiecare diamant și un nivel ridicat de abilitate pentru a fi produsă pe un echipament special comandat, exclusiv Bentley Motors. În exterior, carena albastru profund a iahtului Contest completează perfect finisajul Light Sapphire al modelului de Bentley Continental GT V8 Coupe al proprietarului.

Bentley și Contest Yachts
Același culori și texturi proprii modelului Bentley Continental GT

Brett Boydell, șeful colaborărilor Bentley Design la Bentley Motors, a declarat: „Acest proiect a fost o oportunitate pentru Bentley Design Services de a-și prezenta câteva dintre abilități într-o colaborare cu adevărat unică. Mașinile Bentley încorporează trăsături de măiestrie și stil care sunt atinse doar la cel mai înalt nivel de design nautic”.

Bentley a lansat  o ediție specială a modelului Continental GT pentru a marca recordul de la Pikes Peak

Arjen Conijn, CEO și coproprietar al Contest Yachts, a declarat: „Familia noastră construiește yacht cu vele și motor de clasă premium de mai bine de 60 de ani. Suntem cunoscuți pentru abordarea detaliată a personalizării, care ne permite să împlinim așteptările și preferințele fiecărui client. Acest proiect este exemplul suprem al acestei abordări – colaborarea cu Bentley pentru a transforma visul unui client în realitate”.

Interior de yacht inspirat de Bentely
Rafinament, lux și materiale îmbinate în stilul propriu Bentley

Bentley Continental GT V8 este unul dintre cele mai rafinate modele Grand Tourer din lume, combinând un lux de neegalat cu tehnologia de ultimă generație. Gândit, proiectat și construit în Marea Britanie, se poate transforma dintr-un coupe elegant într-o decapotabilă la simpla apăsare a unui buton.

 

 

 

 

Adaugati comentariu