Henri-Lloyd partenerul oficial de îmbrăcăminte sportivă pentru Nautor Swan

Două dintre cele mai de succes și emblematice branduri din lumea navigației, Nautor Swan și Henri-Lloyd, își unesc forțele într-o colaborare care va face din Henri-Lloyd partenerul oficial de îmbrăcăminte sportivă pentru prestigioasele aventuri de navigație ale Nautor Swan și ClubSwan. Anunțul va fi făcut la BOOT Dusseldorf 2024

Fiind două entități de top sinonime cu excelența în domeniul navigației, această uniune își propune să ridice nivelul experienței deoportivă pentru participanți și entuziaști, îmbinând tehnologia de ultimă generație cu pasiunea comună pentru a fi pe apă.

Henri-Lloyd partenerul oficial de îmbrăcăminte sportivă pentru Nautor Swan

Parteneriatul dintre Nautor Swan și Henri-Lloyd reunește două afaceri cu valori strâns împărtășite în jurul calității excepționale, inovației și designului atemporal, precum și o moștenire prețioasă care se întinde pe mai multe decenii.

Giovanni Pomati, Nautor Group CEO a comentat:

Suntem foarte încântați să începem sezonul 2024 la Düsseldorf, unul dintre cele mai importante spectacole pentru Nautor Swan pentru publicul nostru din Europa de Nord. Profităm de acest salon pentru a începe, de asemenea, o colaborare importantă cu Henri-Lloyd, un brand cu care Nautor Swan împărtășește aceleași valori și o atenție centrată pe client. Suntem pregătiți să ne întâlnim cu proprietarii și clienții noștri pasionați pentru a-i plimba prin lumea noastră, alcătuită din iahturi frumoase, dar și din servicii uimitoare și pentru a fi alături de ei mână în mână 24 de ore din 24, 7 zile din 7.”

Ambele companii împărtășesc aceeași viziune și dragoste pentru sportul de navigație, Nautor Swan fiind renumită pentru iahturile sale de croazieră și de competiții de clasă mondială, iar Henri-Lloyd proiectează și produce îmbrăcăminte pentru a menține oamenii în siguranță și căldură, asigurându-se că toată lumea are parte de „Cele mai bune zile din viața ta” atunci când poartă îmbrăcăminte Henri-Lloyd.

Cele două mărci vor începe colaborarea la BOOT Düsseldorf, cu echipa Nautor Swan îmbrăcată de Henri-Lloyd, care va prezenta noua sa gamă onshore elegantă și de înaltă calitate, ideală pentru ținute corporative, de echipă și de agrement.

O nouă gamă destinată marinarilor

De asemenea, va fi expusă și noua gamă 2024, destinată marinarilor inshore și offshore și care se bazează pe cei 60 de ani de excelență în design și producție ai Henri-Lloyd.

Lansată la METS, estetica noii game se bazează direct pe moștenirea mărcii, reutilizând nume de produse familiare și caracteristici populare din trecut. Toate noile produse Henri-Lloyd 2024 pot fi ușor inscripționate cu logo-ul companiei, al clubului sau al echipei.

Graham Allen, CEO Henri-Lloyd, declară:

„Când a devenit clar că exista o oportunitate pentru marca Henri-Lloyd de a se alinia cu Nautor Swan și ClubSwan Racing, a fost o oportunitate de vis. Ambele mărci au o moștenire iconică și multe valori comune în jurul performanței și calității, dar mai ales o credință comună în importanța eleganței sportive care definește produsele noastre și modul în care ne prezentăm mărcile în lume. Nu vedem decât oportunități extraordinare de a crea produse și servicii interesante pentru proprietarii și clienții Nautor Swan și ClubSwan Racing în viitor, iar echipa noastră este foarte încântată să înceapă.”

Adaugati comentariu