Boot 2024: Bavaria aduce la Dusseldorf întreaga flotă SR-Line

Bavaria SR 36

În ultimul timp, Bavaria și-a concentrat eforturile asupra îmbunătățirii spațiului exterior, dar și a „vieții sub punte” la bordul tuturor iahturilor cu motor din seria BAVARIA SR-LINE. Întreaga sa gamă va fi prezentă la Boot

Sub punte, cele trei BAVARIA, BAVARIA SR33, BAVARIA SR36 și BAVARIA SR41, impresionează, de asemenea, cu o amenajare bine gândită și printr-un spațiu generos.

Echipa de dezvoltare de la BAVARIA YACHTS s-a gândit la toate cerințele echipajelor Family & Friends pentru care propune  o mulțime de soluții inteligente.

La bordul unui BAVARIA SR, relaxarea individuală, socializarea pe mare și distracția la bord în general, au fiecare propriul spațiu.

Partea din prova, cu șezlongul său generos devine locul predilect pentru relaxare, cu tapițeria care se întinde pe întreaga suprafață a structurii. Petrecerea timpului în cuplu sau cu prietenii este de asemenea în centrul atenției în cockpit.

Micul dejun, cina sau o mică gustare sunt pregătite rapid la barul mare, care include o placă de gătit, un frigider și o chiuvetă, și pot fi servite direct la masa mare din cockpit.

Pentru orice ați dori să faceți, șezlongul de la pupa îndeplinește mai multe funcții, așa cum este tipic pentru SR-LINE. Este șezlong, bancă pentru masa în cockpit, spațiu de depozitare sau, cu ajutorul mesei opționale rabatabile, spațioul se transformă într-o terasă de plajă chiar lângă apă.

Iar de pe platforma de baie integrată, marea este la doar un salt distanță.

BAVARIA SR33 a avut premiera mondială la Düsseldorf în 2023. Acum a fost nominalizată la patru premii Yacht Awards și a fost votată iahtul cu motor al anului 2023 în Franța. Motive bune pentru a înfrunta ochii curioși ai vizitatorilor la boot 2024.

După ce a câștigat deja premiul „Best of Boats” cu un an în urmă, BAVARIA SR36 își va sărbători și premiera germană în versiunea OPEN TOP. Parbrizul plat face ca BAVARIA SR36 OPEN TOP să fie și mai luminoasă și mai agilă.

În calitate de al treilea membru al BAVARIA SR-LINE, BAVARIA SR41 cu două cabine spațioase și două băi este, desigur, o necesitate, la fel ca și sportivul BAVARIA S30 și elegantul BAVARIA R40 FLY.

Te-ar mai putea interesa și:

Henri-Lloyd partenerul oficial de îmbrăcăminte sportivă pentru Nautor Swan

Avancronică: Noul Contest 63CS

European Boat of The Year 2024 sau „Oscarul” din lumea ambarcațiunilor se anunță la BOOT

Adaugati comentariu