„Monaco Yacht Show are datoria de a oferi vizitatorilor cea mai bună experiență!”

„Monaco Yacht Show” este pregătit să primească încă o dată proprietari de superyachturi, clienți charter, furnizori și viitori cumpărători. În perioada 26-29 septembrie, vor fi expuse 120 de superyachturi în Port Hercules, dintre care 40 sunt modele noi.

Spectacolul continuă și în acest an să evolueze, actualizând aspectul, oferind pachete unice VIP și dezvăluie o orientare tematică a expozițiilor sale. Pe măsură ce Monaco Yacht Show continuă să crească în fiecare an, accentul se pune pe atragerea de noi vizitatori și potențiali clienți, îmbunătățind în același timp experiența generală pentru vizitatorii care revin anual.

Una dintre schimbările care au loc la MYS în acest an este restructurarea Quai des États-Unis, pentru a face loc unei noi zone în zona de nord a spectacolului. Reorganizarea superyachturilor  va fi susținută de o nouă orientare tematică a zonelor de expunere, pentru a asigura o experiență generală plăcută pentru vizitatori.

Viitorii proprietari pot vizita diverse expoziții pentru a vedea ultimele evoluții ale echipamentelor hi-tech sau ale mobilierului și decorului interior, de la o serie de firme de lux. Quai Jarlan va găzdui o secțiune a afișării ofertelor de lux, în timp ce zona Tenders & Toys, lansată în 2017, va ocupa mai mult spațiu pe Quai Antoine Ier. Alte zone care completează stilul de viață Superyacht pe Quai Antoine includ Car Deck, o expoziție de vehicule de prestigiu și Starboard, o zonă de salon și expoziție.

„Car Deck va afișa o selecție limitată de 10 vehicule remarcabile, unele fiind disponibile pentru test drive-uri de către clienții premium ai show-ului”, a declarat Johan Pizzardini, manager de comunicare și media al Monaco Yacht Show. „Pentru al treilea an, Car Deck va oferi o selecție de top a automobilelor de lux, produse în număr foarte limitat.”

În plus, Monaco Yacht Show 2018 oferă, de asemenea, un program personalizat de vizite speciale la yahturi selectate pentru clienții privați invitați de expozanți și organizatorii MYS. Cunoscută ca experiența Sapphire, acest program oferă o serie de servicii exclusive pentru noii oaspeți. Programul oferă, de asemenea, acces la cea de-a treia ediție a Summit-ului de yachturi de la Monaco, precum și o invitație la evenimentul de deschidere a galei și ceremonia de decernare a premiilor MYS Superyacht.

„Expoziția de yachturi Monaco are o reputație mondială pentru calitatea excepțională a colecției de superyachturi afișate în fiecare an, explică Gaëlle Tallarida, director general al Salonului de Yahturi de la Monaco. „Lucrăm în coordonare cu brokerii și șantierele navale participante, în interesul vizitatorului individual, fie că este proprietarul sau viitorul proprietar, și pentru a ajuta noii clienți să descopere lumea luxului oferită doar de industria superyacht. MYS are datoria de a oferi acestor vizitatori cea mai bună experiență posibilă”.

Adaugati comentariu