ROBB REPORT premiază excelența pentru AZIMUT|BENETTI GROUP

ROBB REPORT premiază excelența pentru  AZIMUT|BENETTI GROUP.

Benetti M/Y „Spectre” și Azimut Grande 25 Metri câștigă premiul „BEST  OF THE BEST” la gala Robb Report pentru performanța sportivă, tehnologia inovatoare și interiorul elegant.

În anul în care Azimut|Benetti Group aniversează 50 de ani, compania înființată în 1969 de către Paolo Vitelli, câștigă două premii „Best of the Best” oferite de către ediția americană a Robb Report, prestigioasa revistă și o voce autoritară în industria de lux.

Azimut/ Benetti Group a câștigat două premii „Best of the Best” acordate de Robb Report an de an, una dintre cele mai reputate publicații din segmentul de lux.  M/Y „Spectre” este un mega yacht de  69 de metric e simbolizează excelența Made in Italy. Designul exterior aparține lui Giorgio M. Casseta, iar cel interior este realizat de Benetti Interior Style Department.

M/Y „Spectre” se remarcă prin performanța sportivă, tehnologia de construcție a cocii realizate de Mulder Design și Total Ride Control® by Naiad Dynamics.

Superyacht construit la Galați

Azimut Grande 25M, prezentat în septembrie la Cannes Yachting Festival a primit râvnitul premiu pentru designul elegant al interiorului realizat de Achille Salvagni și ariile exterioare versatile și spațioase concepute de designerul Stefano Righini.

Adaugati comentariu