Superyacht-ul La Datcha, model SeaXplorer 77 construit în România la Galați

A fost lansat la apă superyacht-ul La Datcha, un model SeaXplorer 77, construit în România, la Galați.
SeaXplorer 77

 A fost lansat la apă superyacht-ul La Datcha  (76,9m lungime), un model destinat expedițiilor construit de către compania olandeză Damen la Galați. Modelul Damen SeaXplorer 77 va părăsi docul unde a fost construit în România pentru a fi transportat în Olabda pentru a fi echipat. Cu un deplasament de 2 560 GT, La Datcha este cel mai mare superyacht SeaXplorer construit de Damen, fiind deținut de antreprenorul rus, Oleg Tinikov.

Având o arhitectură cu cinci punți, ambarcațiunea realizată pe comandă Damen SeaXplorer 77 a fost reazliază, ca design de Azure Naval Architecs din Olanda care a lucrat în colaboare cu echipa de ingineri din Gorinchem.

Odată ce vasul va fi livrat, în septembrie 2020, La Datcha va putea primi la bord 12 oaspeți în șase apartamente, toate decorate special de un designer de interior ales de Oleg Tinikov.

Echipajul va număra 25 de membri, inclusiv piloți și corp expediționar care va ajuta la operarea submersibilului și a altor echipamente. Pe puntea pupa extinsă SeaXplorer 77 poate primi simultan două elicoptere, ambele putând fi ulterior garate în hangarul de sub heliport.

Când nu este utilizată, puntea pupa poate fi transformată în spațiu pentru divertisment. Yachtul vine echipat cu sistem onboard de realimentare și capacități de spărgător de gheață.

Superyacht-ul La Datcha - SeaXplorer 77

Noutăți de la  Constantin Nautics

Adaugati comentariu