The End, Regatta SetSail 2018. Punct și de la capăt.

SetSail Black Sea Regatta

Regatta SetSail 2018 a avut loc grație eforturilor comitetului de organizare format din Paula Loredana Drugan, Corina Drugan Cobianu, Oeru Valentin, Cheroiu Andreea, Blondu Laur, Florin Olteanu, Ovidiu Drugan, Ludmila Tones – PR si Comunicare și a sponsorilor Beluga vodka, Plastimo, Tudor’s Tailor, FRoSTA. Am avut si o componentă caritabilă a evenimentului prin fundația HOSPICE Casa Sperantei.

„Ne-am dorit o regatta inedită, cu provocări pentru participanți și s-au desfășurat nu mai puțin de 8 (opt) curse – 2 offshore si 6 inshore – pe durata a trei zile pline, orchestrate impecabil pe apă de ‘race commette’ reprezentat de Cosmin Andronic, Cristian Tabacu, Oana Sima & Co (unde Co este o companie de oameni minunați și foarte serioși și dedicați).

Ne-am dorit o regattă distractivă iar seara de sâmbătă a fost epică, cu mâncare delicioasă și din belșug, cu muzică de excepție și oameni care au petrecut până trecute bine de miezul nopții. Mulțumim LifeHarbour, Ania, Ionela & Co (tot o echipă de oameni minunați și săritori).

Ne-am dorit ca momentele memorabile să devină nemuritoare și îi mulțumim lui Valeriu Catalineanu pentru superbele foto făcute. The best is yet to come, ne promite el. Le vom pune in curând pe toate la dispoziția participanților.

Ne-am dorit o regatta „cu de toate” și chiar am avut: vânt tare și no wind, valuri mari sau marea oglindă, ploaie torențială, mocănească sau cer senin, nebulozitate 100% sau soare orbitor. Multumiri lui Poseidon, Eos, Dumnezeu sau pur si simplu naturii!

Ne-am dorit fair-play și dueluri spectaculoase pe apă, adrenalină și entuziasm, bucurie și îndârjire, iar toate acestea s-au întâmplat datorită vouă, dragi PARTICIPANȚI! Mulțumiri și salutări călduroase tuturor ambarcatiunilor înscrise la regatta SetSail, skipperilor și echipajelor! Fair winds in sezonul competițional offshore 2018, declarăm jocurile deschise!”, au scris organizatorii la finalul competiției.

See you all next year @ SetSail Regatta 2019!

 

Credit foto: Valeriu Cătălineanu

Adaugati comentariu