Ulysse Nardin – parteneriat cu Vendée Globe Sailing Race

3 modele noi de ceas plonjor propun cei de la Ulysse Nardin, ediții limitate, care au luat nașterea din colaborarea cu dificila cursă mondială maritimă Vendée Globe și din cea cu fotograful specializat pe dezvăluirea frumuseților naturii Antarcticii, Sebastian Copeland.

Cursa de lungă distanță Vendée Globe este considerată un adevărat „Munte Everest al navigatorilor”, având ca punct de plecare și sosire regiunea Vendée din Franța. Astfel, modelele Diver X Cape Horn și Diver X Nemo Point sunt dedicate acestei competiții dificile, numele alese făcând referire directă la cele mai periculoase două puncte ale cursei: Cap Horn, punctul cel mai sudic al Americii de Sud și Nemo Point, din Oceanul Pacific, cel mai îndepărtat punct de uscat de pe planetă, denumit literalmente „în mijlocul oceanului”.

Ca și în cazul celui de-al treilea model care completează această serie, Diver V Antarctica, toate ceasurile sunt rezistente la presiunea apei până la o adâncime de 300 de metri, au o carcasă din titan, cu diametrul de 44 mm și cam atât în comun.

În timp ce Diver x Antarctica este echipat cu mecanismul de manufactură, cu întoarcere automată, Caliber UN-118, cele 2 ceasuri dedicate cursei maritime, cu un design sportiv și agresiv, beneficiază de mecanismul de manufactură UN-118. Diver X Antarctica are un design mult mai auster, care sugerează condițiile aspre din antarctica, ceasul fiind rezultatul unei colaborări cu fotograful îndrăgostit de peisajele de la Polul Sud, Sebastian Copeland.

Puteți cumpăra toate cele trei modele de pe site-ul producătorului elvețian – https://www.ulysse-nardin.com/new-watches, prețul pentru Diver X Antarctica și Diver X Nemo Point fiind de $8,900, în timp ce Diver X Cape Horn (cu accente cromatice galbene) costă $9,900.

Adaugati comentariu