Vacanță pe yacht în Indonezia

Majoritatea dintre dumneavoastră au experimentat deja vacanțele cu yacht-uri în Porto Cervo, St. Barts sau Barbados, destinații devenite foarte populare în ultimii ani.

Cum sezonul a început deja în emisfera sudică, foarte mulți turiști aleg să-și petreacă vacanța de iarnă în zona Oceanului Indian sau Pacific, sugestia noastră îndreaptându-se către zona Asei de Sud-Est, o zonă cu ape cristaline, priveliști spectaculoase și faună marină extrem de bogată.

Top 10 destinații de sailing în insulele Dodecaneze

“Phuket a devenit Riviera Asiei, alături regăsind și destinații mai noi, precum Myanmar, Indonezia sau Malaezia. Oaspeții sunt îndrăgostiți de căldura și generozitatea populației locale, bucurându-se în același timp de peisajele pitorești și mediul marin extrem de diversificat”, spune Ewa Stachurska (Marketing Manager în cadrul companiei Simpson Marine).

Pentru a exemplifica cele spuse de doamna Stachurska, vom încerca să vă prezentăm trei dintre yacht-urile ce pot fi închiriate pentru o spectaculoasă vacanță.

LAMINA (64 metri) Indonezia – Yacht-ul a fost special construit pentru vacanțe luxoase în 2013, Lamina combinând autenticitatea și farmecul unei nave tradiționale indoneziene cu design-ul modern și tehnologia de ultimă oră în construcția de yacht-uri. Nava, cu o lungime de șaizeci și patru de metri, dispune de șapte dormitoare, Lamina fiind cel mai mare yacht din lume construit exclusiv din lemn. Este una dintre puținele nave charter de cinci stele ce urmează să fie înregistrată sub pavilion Indonezian, oferind o exclusivitate suplimentară pentru vizitarea arhipelagului din Asia.

02_Lamina-1
Vacanță pe yacht în Indonezia

RASCAL (31 metri) Indonezia – O navă ce poartă oaspeții în jurul insulelor ce compun arhipelagul Indoneziei. Cele cinci cabine spațioase, fiecare dispunând de propria baie privată, sunt situate pe puntea vasului, ele oferind unele dintre cele mai spectaculoase priveliști asupra oceanului. De asemenea, nava oferă o serie de meniuri speciale, realizate de un renumit restaurant din Bali (Watercress), în timp ce mixologii Proof & Company inspiră o listă extraordinară de cocktail-uri. Insule cu viață marină spectaculoasă, degustări pe punte (sub cerul înstelat al Asiei), totul este prevăzut în pachetul pe care oaspeții îl pot achiztiona.

03_Rascal-1
Vacanță pe yacht în Indonezia

SALILA (56 metri) Indonezia – Inspirat de frumusețea peisajelor din regiune, interiorul yacht-ului Salila este unul luminos, orizontul putând fi admirat prin ferestrele generoase ale navei. Design-ul echilibrează liniile moderne, elementele contemporane calde, tropicale, oferind o ambianță confortabilă și sofisticată.

Un yacht care împărtășește valori comune cu oaspeții săi, acelea de a iubi marea, de a petrece ziua în aer liber și de a servi meniuri sănătoase. Fructele de mare proaspete, cumpărate de la pescarii din insulele vizitate, se regăsesc în meniul oferit la bordul vasului.

04_Salila-1

Mai multe detalii aici: www.simpsonmarine.com.

Adaugati comentariu