Acum…mai rapide

Constructorul italian de iahturi Benetti a anunțat lansarea unei noi game de ambarcațiuni de lux care să completeze seria remarcabilă a colecției Now prezentată anul trecut la salonul nautic de la Monaco.

Now Fast reprezintă o gamă de iahturi cu lungimi de 50, 56 și 68 de metri pe care iubitorii de croaziere le pot personaliza dincolo de detaliile fine adăugate de un grup întreg de designeri renumiți chemați să facă față noii provocări lansate de Benetti. Yahturile Now Fast promit să fie definitorii pentru ambarcațiunile de lux de dimensiuni medii apărute în ultima perioadă, Benetti concentrând o adevărată pleiadă de specialiști în design pentru a da forma dorită acestor nave. De aspectul exterior al vaselor s-au ocupat designerii de la Omega Arhitects, detaliile de arhitectură năvală au căzut în grija celor de la Mulder Design, în vreme ce asupra tușelor fine întâlnite la interior au vegheat echipa Team 4 Design și Enrico Gobbi.

Numele „Now Fast” nu a fost selectat la întâmplare, carena special concepută pentru acest tip de vase sporind viteza ambarcațiunilor cu 30% față de cea atinsă de navele din gama „Now”. Lansarea concomitentă a trei modele de ambarcațiuni din aceeași gamă le-a permis designerilor de interior să își lase imaginația cât mai liberă, astfel că vei întâlni diferite stiluri în amenajarea interiorului navelor.

Spre exemplu, ambarcațiunea de 50 de metri speculează contrastul dintre formele geometrice în amenajarea spațiului interior, folosind lemnul nobil că principal atu în decorarea vasului, în vreme ce pe vasul de 56 de metri vei întâlni un stil mult mai modern, definit de un joc al nuanțelor dus la extrem. Yahtul de 68 de metri pare totuși să fie modelul de opulență pe care orice proprietar al unei ambarcațiuni de lux îl dorește de la nava să, combinând caracteristici de design tradiționale cu farmecul lemnului în nuanțe calde și finețea unor decorațiuni marca Tiffany. Benetti a anunțat că va îndeplini orice solicitare de personalizare pentru acest tip de nave, începând cu amenajarea punților, a interiorului și terminând cu motorizarea navelor.

Adaugati comentariu