Boot 2023: Jeanneau pregătește lansarea lui DB/37 promițând o nouă experiență în navigația cotidiană

Jeanneau DB/37

Jeanneau pregătește lansarea lui DB/37 promițând o nouă experiență în navigația cotidiană. Jeanneau va prezenta noul DB/37, al doilea model din seria liniei premium Day Boats, la Boot Düsseldorf Boat Show, între 21 și 29 ianuarie 2023.

O experiență unică în Day Boating cu DB/37

Noua ambarcațiune de 37 de picioare este noua interpretare a liniei DB Yachts. Complementar designului fluid, comple deschis către mare, materialele elegante și zonele finisate lucios, ascund un interior exesiv de generos pentru o ambarcațiune din această categorie.

Din grijă față de bărci

Urmând lui DB/43, noul DB/37 este rezultatul colaborării dintre renumiți arhitecți navali. Cu un accent important pus pe manevrabilitate, liniila sale au fost trasate cu eleganță de către designer-ul italian, Camillo Garroni, iar coca a fost desenată de către Michael Peters Yacht Design.

De la o ambarcașiune de uz cotidian la un partyboat și apoi la un cruiser, DB/37 oferă o mare versatilitate și un design unic, promițând o excepțională experiență pe apă.

Recunoaștere din partea presei internaționale

„Suntem fericiți pentru că reușim să adăugăm un al doilea model în gama DB Yachts, la doar câteva luni după lansarea de succes a lui DB/43. Cu DB Yachts, privim către viitorul yachting-ului, și în același timp îmbogățim moștenirea Jeanneau”.Paul Blanc, Jeanneau Executive Director

În primăvara lui 2022 a fost lansată noua linie DBYachts de către Jeanneau odată cu introducerea modelului DB/43, o apariție pe scena mondială a bărcilor premium, cu o funcționalitate superioară, o finisare remarcabilă și un stil exclusivist.

Atribute care au fost deja recunoscute și de către presa internațională de specialitate prin nominalizare lui DB/43 la:

European Powerboat of the Year Award 2023 – în categoria  “Up to 14 Metres” Best of Boats Award 2022 – în categoriaf “Best for Family.”
Motor Boat Awards 2023 – în categoria « Sportscruisers up to 45ft»

 

 

Adaugati comentariu