Electric boating: Noul H2e de la Four Winns (video)

Four Winns continuă să de dedice promovării ambarcațiunilor cu propulsie electrică. Cunoscut ca un fabricant de bowridere și bărci deschise elegante și sofisticate, Four Winns își amplifică oferta cu noul bowrider H2e de 22 de picioare 100% electric.
Four Winns H2e

Four Winns H2e este primul bowrider complet electric și care intră în producția de serie a constructorului american. Această mișcare subliniază statutul de pionier al constructorului americant și denotă preocuparea clară către o nouă experiență pentru clienți.

O experiență rafinată

H2e inlcude toate caracteristicile mărcii fiind creată cu scopul de a satisface clientul contemporan: ușurință în utilizare, costuri mici de utilizare și operare silențioasă chiar și la viteze ridicate. pe scurt, Four Winns H2e oferă o experiență de cruising complet sustenabilă.

Four Winns H2e
Four Winns H2e

Având o mare pasiune pentru inovație și tehnologie, precum și încredere în viitorul propulsiei electrice, Four Winns s-a parteneriat în mod natural cu Vision Marine Technologies pentru a devolta H2e.

Vision Marine Technologies specializat în motoare electrice outboard a efectuat teste intensive, atât în apă cât și pe banc, pentru a putea oferi cel mai bun produs de pe piață – motorul ideal pentru Four Winns H2e.

„Doar imaginați-vă că vă urcați la bordul propriului H2e, încărcat și gata de plecare, de pe peridoc sau de la cheiul privat. Fără zgomot. fără eșapament, fără realimentare cu carburant, fără grijă…doar o plimbare relaxată pe apă” a declarat Nick Harvey, Four Winns Brand Director.

H2e: Inovație și stil

Cel mai puternic outboard electric din lume, motorul 180E oferă o accelerație rapidă și o manevrabilitate precisă, H2e atingând o viteză maximă de aproximativ 35 de noduri (80km/h).

Sistemul este alimentat de două pachete de baterii de 700v de mare densitate și votaj ridicat completat de un charger integrat la bord care poate fi alimentat de la sistemul electric de pe cheu.

Four Winns H2e
Four Winns H2e

Complementar, H2e dispune de primul display smart digital comceput pentru industria navală. Un tocchscreen dual permite conducătorului o conectare directă cu sismtul de control pentru divertisment, telefon, și cu sistemul avansat de navigație. Utilizatorii H2e vor avea de asemenea acces la un jurnal de bord electronic care va memora istoricul deplasărilor, va oferi informații despre nivelul de încărcare al bateriei, siguranța la bord și prognoza meteo.

Arcona 415 – cu propulsie electrică standard

Liniile drepte, aspectul elegant și silențiozitatea fără precedent oferitp de motorul electric, amplifică aspectul clasic al acestui bowraider simbol pentru Four Winns, adăugându-i o tușă contemporană.

Acest motor electric este prezentat în premieră de către Vision Marine Technologies la Paris Boat Show între 3 și 10 decembrie 2022, înainte ca Four Wiins să prezinte noul H2e la Miami International Boat Show ce se va derula între 15 și 23 februarie 2023.

Livrările pentru Winns H2e vor începe din sezonul de vară 2023.

General Motors investește în motoare outboard electrice pentru ambarcațiuni

Adaugati comentariu